1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
GROUPAMA, Angajator de Top pentru ...

GROUPAMA, Angajator de Top pentru al cincilea an consecutiv

GROUPAMA Asigurari a obtinut pentru al cincilea an consecutiv certificarea internationala Angajator de Top, acordata de Top Employer Institute din Olanda, cel mai prestigios institut din domeniu. Certificarea recunoaste calitatea practicilor de resurse umane din cadrul organizatiei, precum si instrumentele folosite in sprijinirea si dezvoltarea angajatilor.

"Suntem mandri ca, pentru al cincilea an consecutiv, si in context pandemic, am reusit sa obtinem Certificarea Angajator de Top. Cu atat mai mult cu cat compania noastra depune eforturi constante pentru a pune oamenii in centrul activitatii de business si pentru a dezvolta practici de resurse umane adaptate realitatii actuale, atat pentru colegii nostri, cat si pentru candidati. Suntem mandri de modul in care am implementat programul de Work From Home inca de acum 5 ani, avand astfel continuitate pe timpul pandemiei, de modul in care reusim sa mentinem un mediu de lucru sigur pentru colegi si de felul rapid in care ne adaptam si gasim modalitati de a continua sa fim aproape, indiferent daca suntem la birou sau acasa. Reusitele sunt cu atat mai valoroase atunci cand sunt impartasite cu cei din jurul nostru, mai ales atunci cand ei sunt cei care ne inspira zilnic sa devenim mai buni. Asadar, le multumim colegilor nostri pentru inca un succes", a declarat Judith KIS (foto), Director Resurse Umane si Logistica, GROUPAMA.

Institutul Top Employer acorda titlul de Angajator de Top in urma unei analize riguroase a politicii de resurse umane, a proceselor si practicilor, precum si a sistemelor informatice folosite in cazul strategiei de oameni, culturii organizationale, managementului talentelor, oportunitatilor de dezvoltare profesionala si programelor de invatare, competitivitatii pachetelor salariale si a beneficiilor acordate angajatilor. Fiind aliniat la nevoile si realitatile prezente, procesul de certificare implica si sondarea unor aspecte legate de practicile de Work From Home, Hybrid Work, virtual hiring sau sustenabilitate in business.

GROUPAMA este cel mai mare angajator din industria de asigurari din Romania, cu aproximativ 1.400 de angajati, ceritificat ca Angajator de Top inca din 2018. Compania prioritizeaza incurajarea performantei si invatarea continua, ca modalitati de dezvoltare a echipei. Angajatii au astfel acces la training-uri, coaching de specialitate, sesiuni de mentorat sau job shadowing si cursuri de specializare conform unor planuri de dezvoltare personalizate.

In plus, in contextul noilor conditii de lucru impuse de pandemia coronavirus, GROUPAMA a pus la dispozitia angajatilor instrumente esentiale pentru mentinerea unui echilibru emotional - un program de well-being care ofera acces la cursuri de nutritie, sport si stil de viata sanatos, consiliere psihologica oferita de un specialist psihoterapeut, sesiuni de coaching sau acces la sfatul medicului online si offline.

La toate aceste programe si initiative se adauga si campania de Employer Branding, CU BUNE SI CU RELE, care propune o perspectiva onesta atat asupra partilor bune, dar si a celor mai putine bune si o abordare incluziva, in care individualitatea fiecaruia este respectata si apreciata.

Mai multe informatii despre certificarea GROUPAMA sunt disponibile aici: Top Employer Institute.

GROUPAMA are peste 1 milion de clienti individuali si peste 80.000 de companii. GROUPAMA Asigurari este una dintre cele mai mari companii din piata, cu o cota de 9,4% dupa primele 9 luni si prime brute subscrise de circa 915 milioane de lei, potrivit calculelor facute de XPRIMM Publications in baza datelor transmise de ASF.