1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

GRAWE Romania are un nou Director General

Paul SWOBODA este noul Director General al GRAWE Romania, incepand cu 20 septembrie 2012, data la care a fost primita autorizarea din partea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor. Peter KASYK, cel care a condus compania inca de la intrarea grupului GRAWE pe piata asigurarilor din Romania, in urma cu 12 ani, se retrage din functiile executive odata cu implinirea varstei de 65 de ani.

Cariera in asigurari a lui Paul SWOBODA a debutat in 2003, in cadrul concernului GRAWE, ca manager de proiect, iar din anul 2007 s-a alaturat echipei din Romania ca Membru al Consiliului de Administratie. In 2010 a devenit Membru al Consiliului Director, supervizand activitatile financiare si de control ale companiei. Paul SWOBODA detine un master in Stiinta Afacerilor si unul in Filozofie.

Educat in spiritul si traditia GRAWE de formare a liderilor, noul Director General al companiei isi propune pastrarea standardelor de calitate si profitabilitate, precum si a unui ritm de dezvoltare constant, adaptat conditiilor pietei, si o politica manageriala axata pe consolidare.

"Domnul KASYK este cel caruia i se datoreaza succesul si stabilitatea societatii in toti acesti ani. Se cuvine, asadar, sa-i multumim pentru decizia de a ramane alaturi de companie ca Membru al Consiliului de Administratie. Personal, ma bucur ca vom continua colaborarea din ultimii ani si ca voi putea beneficia astfel atat de experienta pe care o detine in domeniul asigurarilor, cat si de cunoasterea aprofundata a mediului financiar din Romania", a declarat Paul SWOBODA.

GRAWE Romania este prezenta pe piata locala de asigurari din anul 2000, ocupand la sfarsitul primului semestru din 2012 locul 8 in top-ul companiilor de asigurari de viata. Din 2008, paleta de produse a fost completata cu asigurari de proprietati, iar din 2010, GRAWE face parte din Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale.