1asig.ro
1asig.ro
GRAWE Carat lanseaza COVID-19 ...

GRAWE Carat lanseaza COVID-19 PROTECT, un produs cu acoperire specifica pentru calatoriile in strainatate

5 min. / 1.540 cuvinte
GRAWE Carat Asigurare lanseaza un nou produs de Asigurare de Sanatate pentru calatoriile peste hotare cu acoperire specifica pentru cazul de imbolnavire cu COVID-19. Polita COVID-19 PROTECT acopera cheltuielile medicale in cazul imbolnavirii cu noul virus SARS-COV2, in plus fata de alte boli sau accidente care apar in timpul calatoriei in afara Republicii Moldova.

PROMO


"Pandemia de Coronavirus ne-a afectat viata, inclusiv libertatea de a calatori, si cu totii trebuie sa ne adaptam conditii specifice impuse de acest nou virus. Ramanand ca intotdeauna aproape de nevoile clientilor sai, GRAWE Carat a inteles sa raspunda acestor solicitari speciale cu cea mai buna acoperire adaptata situatiei", spun reprezentantii companiei.

In plus, pentru o siguranta completa in aceste vremuri incerte, GRAWE ofera clientilor si varianta COVID-19 PROTECT PLUS care, suplimentar, garanteaza acoperirea cheltuielilor de anulare a calatoriei ca urmare a infectarii cu noul coronavirus.

"Este esential sa calatoresti mereu cu o asigurare care te protejeaza. Daca aveti planificata o calatorie in curand, COVID-19 PROTECT de la GRAWE este cea mai potrivita alegere!", adauga sursa citata.

Calatoresti mai Relaxat atunci cand esti Asigurat!

GRAWE Carat Asigurari este parte a unui concern financiar austriac care si-a dovedit stabilitatea si puterea financiara de-a lungul a peste 192 de ani de existenta si care aduna intr-un intreg experienta acumulata in cele 13 tari europene in care este prezent.

Grawe a intrat pe piata de asigurari din Republica Moldova in anul 2004 si astazi, dupa 16 ani, GRAWE Carat ocupa Locul 1 in Topul Companiilor de asigurari, fiind singurul asigurator care ofera clientilor sai o paleta completa de asigurari, la cele mai inalte standarde europene.496 accesari