1asig.ro
1asig.ro
GLOBASIG isi mareste echipa: ...

GLOBASIG isi mareste echipa: Alexandra MOLODOI devine noul Director de Dezvoltare Regional

5 min. / 1.540 cuvinte

Alexandra MOLODOI (foto) se va alatura echipei GLOBASIG Broker in calitate de Director Dezvoltare al regiunii Nord-Vest. Preluarea atributiilor se va face incepand cu data de 1 noiembrie 2021.

Cu o experienta de peste 6 ani in domeniul asigurarilor, Alexandra MOLODOI si-a inceput cariera in anul 2015, in Timisoara, facandu-si simtita prezenta foarte mult si in mediul online.

"Lucrez in domeniul asigurarilor de peste 6 ani. Poate parea putin la prima vedere, insa in acest interval, nu doar am invatat o multime de lucruri despre piata de asigurari, ci am realizat ca este un domeniu fascinant care mi se potriveste manusa si in care ma vad activand si peste multi ani de acum inainte", a declarat Alexandra MOLODOI pentru 1asig.ro.

"Am urmarit mult timp activitatea GLOBASIG Broker si a echipei grozave din care urmeaza sa fac parte. Am apreciat si admirat mult implicarea continua in a atrage oameni talentati si motivati pe langa ei, profesionalismul activitatilor lor si integritatea. Am acceptat cu bucurie si mandrie aceasta provocare si imi doresc sa contribui la dezvoltarea companiei. Avem in comun o multime de valori si sunt convinsa ca impreuna vom reusi sa aratam celor interesati ca domeniul asigurarilor este unul interesant ce se potriveste oricui vrea cu adevarat sa devina antreprenor in asigurari", a mai declarat aceasta.

"Alexandra MOLODOI s-a alaturat echipei noastre incepand cu acest an si sunt convins ca alaturi de ea vom continua un parteneriat de succes, bazandu-ma pe experienta, energia ei dar si pasiunea de care a dat dovada pana acum in domeniul asigurarilor. Incepand cu 1 noiembrie 2021, Alexandra v-a prelua si functia de Director Dezvoltare a regiunii Nord-Vest, iar odata cu aceasta numire suntem convinsi ca vom aduce un mare plus in relatia cu partenerii nostri, deoarece dorim sa acceleram ritmul de dezvoltare al companiei si, in special, sa acoperim cat mai multe orase din regiunea Nord-Vest a tarii", a declarat Antonio BABETI, CEO, GLOBASIG Broker.

"Dupa cum am mai specificat, suntem pregatiti constant pentru provocarile viitoare ale industriei, iar pentru aceasta cautam tot timpul oameni profesionisti si cu o experienta notabila, care aleg sa-si continue cariera in cadrul unei companii dinamice si inovatoare. Alaturi de intreaga echipa GLOBASIG Broker, Alexandra MOLODOI va veni in sprijinul partenerilor nostri pentru a identifica impreuna noi oportunitati de dezvoltare, atat profesionala, cat si personala.", a adaugat Antonio BABETI.

GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare este o companie infiintata in anul 2002, autorizata de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (C.S.A.) prin decizia 3802/07.01.2003 si este inregistrata sub numarul 146/2003 in Registrul Brokerilor.

23.979 accesari