1asig.ro
1asig.ro
GLOBASIG Broker: Afacerile au ...

GLOBASIG Broker: Afacerile au avansat cu peste 10% in primul semestru din 2020

5 min. / 1.540 cuvinte
GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare a inregistrat, in primele sase luni din 2020, un volum al primelor intermediate de 41,8 milioane de lei, in crestere cu peste 10% fata de perioada similara a anului trecut, cand a fost de 37,9 milioane de lei.

PROMO


Principalele clase care au inregistrat cresteri in primele 6 luni:
  • Asigurarile de sanatate: +34%
  • Raspunderi civile: +29%
  • Property: +22%
In ceea ce priveste obiectivul pentru intreg anul 2020, GLOBASIG Broker anticipeaza o crestere a afacerilor de 12%, urmand sa depaseasca pragul de 90 milioane de lei prime intermediate.

Ultimele luni au fost marcate de raspandirea noului coronavirus si respectarea restrictiilor impuse de autoritati, insa GLOBASIG Broker s-a adaptat rapid si a luat masurile necesare pentru continuarea afacerii si a fost alaturi de clienti intreaga perioada.

"Ne-am adaptat foarte repede noilor conditii de munca, mobilitatea fiind unul dintre obiectivele noastre din anii trecuti. Am creat programe speciale pentru partenerii nostri, prin care am venit in sprijinul acestora in perioada de izolare, precum si in perioada urmatoare. Sunt programe complexe, atat pe termen scurt, dar mai ales pe termen mediu si lung", a declarat Antonio BABETI, CEO, GLOBASIG Broker.

"Am adaptat procedurile de lucru pentru a veni in sprijinul clientilor nostri si cu ajutorul asiguratorilor care au profitat de aceasta criza pentru a digitaliza o multime de procese din cadrul propriilor companii", a adaugat el.

Antonio BABETI este optimist si considera ca aceasta perioada va fi depasita cu brio: "Fiind o echipa dinamica si inovativa, adaptarea la schimbarile generate de aceasta pandemie ne-a provocat in totalitate si suntem convinsi ca ne vom putea atinge obiectivele companiei, atat pentru acest an, cat si pentru anii ce vor urma. Trebuie sa amintesc si de provocarile existente in zona de reglementare in acest an, si nu numai, fiind necesare anumite reglaje in legislatia industriei de asigurari.

"Totodata, vreau sa multumesc partenerilor si angajatilor GLOBASIG pentru efortul depus in aceste luni speciale, pentru cum s-au adaptat noilor schimbari si nu in ultimul rand, pentru performantele acestora din primele 6 luni ale acestui an", a afirmat Antonio BABETI.

2.964 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO