1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
GLOBASIG Broker - 20 ani,

GLOBASIG Broker - 20 ani, "Demni. De incredere." in industria de asigurari

GLOBASIG Broker, companie situata in "Top 10 brokeri cu capital 100% romanesc", a sarbatorit weekendul trecut, 20 de ani de activitate pe piata din Romania, in cadrul celei de-a VIII-a editii a "Conferintei Nationale a Partenerilor".

Dupa o pauza de 2 ani, GLOBASIG Broker a scris o noua fila din istoria companiei alaturi de cei peste 100 de invitati prezenti la "Conferinta Nationala a Partenerilor GLOBASIG", organizata intre 19 si 22 mai a.c., in Predeal.

"Am dorit ca evenimentul din acest an sa fie unul special, avand in vedere faptul ca nu am mai avut posibilitatea de a ne revedea, la un loc, cu echipa si partenerii nostri, de mai bine de 2 ani", a declarat Antonio BABETI, C.E.O. GLOBASIG Broker.

"Conferinta Nationala a Partenerilor din acest an a fost un motiv in plus de sarbatoare pentru noi, cu prilejul implinirii a 20 de ani de la infiintarea GLOBASIG, si am dorit ca acest eveniment sa ramana in amintirea invitatilor. Conferinta a fost structurata pe doua etape sub sloganul "Viitorul este al nostru!", prima etapa desfasurandu-se joi, 19 mai a.c., iar cea de-a doua, vineri, 20 mai a.c., concretizand ziua cu "Gala Premiilor GLOBASIG Broker", in cadrul careia au fost premiate cele mai bune rezultate ale partenerilor nostri, atat de anul trecut, cat si din anii 2019 si 2020", a specificat Antonio BABETI.

"Anul acesta am decis organizarea conferintei pe o perioada de 4 zile, in cadrul careia am avut nenumarate activitati, dar si surprize. Sloganul evenimentului nostru "Relax. Refresh. Restart.", contopit cu locatia unde a avut loc evenimentul, dar si activitatile de team-building organizate, au reusit sa ii reincarce cu energie, dar si sa ii deconecteze, pe invitatii nostri, de la rutina lor zilnica", a mai adaugat C.E.O.-ul GLOBASIG Broker.

"Cu prilejul aniversarii a 20 de ani "Demni. De incredere." pe piata de profil din Romania, doresc sa multumesc, pe aceasta cale, intregii echipe si partenerilor GLOBASIG Broker, pentru eforturile depuse, si nu in ultimul rand, clientilor, pentru faptul ca ne-au fost alaturi in tot acest timp", a afirmat Antonio BABETI.