1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

GENERALI va invita sa va verificati online contul de pensie privata

GENERALI SAFPP, administratorul fondurilor de pensii private ARIPI (Pilon II) si STABIL (Pilon III) a lansat recent aplicatia sa online pentru verificarea conturilor personale de acumulare pentru pensie. Facilitatea sta atat la dispozitia participantilor la fondul de pensii private obligatorii ARIPI, cat si a celor care au optat deja pentru fondul de pensii facultative STABIL, la adresa site-ului GENERALI, http://pensii.generali.ro, rubrica "Contul meu la Generali Fonduri de Pensii" sau, direct, la adresa http://pensiamea.generali.ro.

In afara calitatii de participant la unul dintre fondurile administrate de GENERALI si a unei conexiuni Internet, cei interesati de utilizeze aplicatia mai au nevoie de o adresa de e-mail valida si de un numar de mobil personal.

Contul STANDARD - ofera un pachet minimal de informatii despre situatia contului de pensii private (numar contributii platite, numar total de unitati de fond existente in cont, valoarea actualizata a unitatii de fond, activul personal net etc.).

Contul VIP - ofera, alaturi de informatiile de baza, o facilitate importanta: informarea lunara, prin e-mail cu privire la plata unei noi contributii in contul, precum si detaliile acestei plati (suma platita, numarul de unitati de fond rezultate in urma conversiei contributiei respective).

Contul VIP GOLD - ofera cele mai multe facilitati de consultare online a contului personal. Contul VIP GOLD ofera in plus fata de celelalte tipuri de cont posibilitatea de a fi instiintat printr-un s.m.s. imediat ce s-a virat o noua contributie in contul tau.

Procedura de inrolare ca utilizator pe site-ul GENERALI este descrisa detaliat in rubrica "Help" a site-ului (http://pensiamea.generali.ro/Pages/Help.aspx) sau poate fi studiata descarcand ghidul in format .pdf disponibil la aceeasi adresa sau aici.

Reamintim ca GENERALI SAFPP administreaza fondul de pensii private obligatorii ARIPI, unicul fond dinamic (cu grad de risc investitional ridicat) de Pilon II, cu un numar de 392.833 participanti (la 31 martie 2009) si un volum al activelor in administrare de peste 96 miliarde lei. Recent, compania a lansat pe piata si un fond de pensii private facultative - STABIL -, cu profil de risc moderat.