1asig.ro
1asig.ro

GENERALI - parteneriat cu ALLFINANZ, filiala Munich Re

5 min. / 1.540 cuvinte
Gigantul italian GENERALI a anuntat ca a incheiat un parteneriat cu ALLFINANZ, filiala insurtech a Munich Re, informeaza Reinsurance News. Prin intermediul acestui parteneriat, GENERALI va optimiza acuratetea deciziilor de subscriere pe segmentul de asigurari de viata si, in acelasi timp, mai arata sursa citata, va putea sa gestioneze automat cererile de asigurari de viata la nivel global.

PROMO


Astfel, GENERALI va automatiza fiecare etapa a procesului de aplicare pentru o asigurare de viata, ceea ce va permite incheierea unui contract de asigurare in numai cateva minute. De asemenea, parteneriatul va ajuta GENERALI sa elimine orice eventuala intarziere cu care se confrunta aplicantii si, in acelasi timp, sa asigure consistenta in toate cele 50 de teritorii in care activeaza.

In iulie 2020, mai arata sursa citata, Munich Re Automation Solutions anunta incheierea unui parteneriat cu GENERALI Indonezia pentru a livra solutia SPARK ALLFINANZ. De asemenea, Munich Re Automation a mai colaborat si cu GENERALI Slovenia, in 2016, oferind solutia ALLFINANZ.

"Transformarea digitala este unul dintre pilonii strategiei GENERALI 2021. In ceea ce priveste solutiile de asigurare de viata, am cautat, in mod special, un partener pentru primele etape de automatizare, pentru a accelera trecerea de la hartie, la proces digital. Ne dorim sa extindem relatia cu Munich Re Automation Solutions intrucat expertiza lor dovedita in fiecare dintre regiunile in care operam demonstreaza ca poate sprijini, sfatui, indruma si asista colegii nostri in acest drum interesant", a declarat Frederic de COURTOIS - General Manager, GENERALI Group.

"Cu prezenta noastra globala, e esential ca entitatile noastre sa asigure subscrierea la punctul de vanzare si sa accelereze procesul de vanzare pentru protejarea business-urilor. Software-ul Munich Re ne permite sa realizam analize complexe, sprijinindu-ne, zilnic, subscriitorii si distribuitorii. Echipa Munich Re a fost testata de GENERALI si am vazut deja avantajele adaugate de tehnologia lor", a precizat si Domenico DI NAPOLI - Head of Protection & Underwriting, GENERALI Group.

"In urma unui proces riguros de selectie, suntem incantati ca GENERALI a observat beneficiile extinderii parteneriatului cu Munich Re. Cooperarea stransa dintre colegii nostri din cadrul Life & Health si cei din cadrul Automation Solutions asigura ca Munich Re va functiona ca o singura echipa capabila sa ofere o experienta de calitate clientilor. Prin aceasta abordare, capacitatile noastre de subscriere digitala vor corespunde ambitiilor GENERALI", subliniaza si Marco PISTAMIGLIO - Head of Life & Health & Executive Director, Munich Re Italia.

"Sunt incantat ca GENERALI a ales ALLFINANZ ca solutie de subscriere automata pentru business-ul de asigurari de viata la nivel global. Accesul GENERALI la o platforma de ultima generatie va sta la baza automatizarii si a coerentei subscrierii. Parteneriatul reafirma pozitia noastra ca principala alegere pentru asiguratorii multifunctionali care vor sa automatizeze procesul de subscriere a asigurarilor de viata", spune Paul DONNELLY - Executive Vice President EMEA, Munich Re Automation Solutions.

552 accesari