1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
GENERALI lanseaza o asigurare de ...

GENERALI lanseaza o asigurare de sanatate modulara cu acoperire in unitati medicale publice si private

GENERALI Romania lanseaza o noua polita de sanatate, Generali Protect, destinata persoanelor fizice si juridice cu pana la 20 de angajati, ce faciliteaza tratamentul sau spitalizarea atat in spitale publice cat si in sistemul privat din Romania. Prima de asigurare porneste de la 50 de lei pe luna, iar suma asigurata anuala poate ajunge la 100.000 lei.

Generali Protect nu are fransize si permite extinderea politei catre membrii familiei, oferind in acoperirea standard si un pachet de servicii de preventie ce include analize medicale, servicii de telemedicina sau consultatii de specialitate inclusiv din sfera pediatriei. Acestea sunt accesibile in peste 1000 de clinici la nivel national, exclusiv prin intermediul platformei romanesti SanoPass.

De asemenea, datorita unui proces de subscriere bazat pe documentatie si semnatura electronica, clientii pot incheia polita la distanta, oriunde s-ar afla.

"Am identificat in randul clientilor nostri nevoia unei flexibilitati sporite in utilizarea serviciilor medicale, in functie de specificul starii lor de sanatate. Prin Generali Protect, oferim acces la o retea vasta de servicii si unitati medicale in care clientii nostri pot beneficia de tratamentul optim pentru nevoile lor", a declarat Ales TAUSCHE, Chief Insurance Officer, GENERALI Romania.

In cazul tratamentelor in spitale publice, pentru a scapa de grija cheltuielilor zilnice, polita include o indemnizatie de pana la 400 de lei pe zi, in limita a 25 de zile, alaturi de una pentru interventii chirurgicale de maxim 15.000 de lei, in functie de natura interventiei necesare.

Astfel, cu o prima de asigurare pornind de la 50 de lei pe luna, clientii isi pot construi un pachet de acoperiri pentru accidente sau imbolnaviri adecvat propriilor nevoi cu o suma asigurata anuala per persoana ce variaza intre 25.000 de lei si 100.000 de lei.

In completarea pachetelor de baza, asiguratii pot alege sa isi suplimenteze protectia adaugand clauza de boli grave. Aceasta include 40 de astfel de afectiuni pentru care se acorda o indemnizatie unica de pana la 100.000 de lei in momentul diagnosticarii, pe langa suma asigurata stipulata in pachetul de baza. De asemenea, serviciile pot fi completate prin clauzele de servicii de recuperare medicala in limita a 30 de sedinte pe an sau prin acoperirea aditionala a cheltuielilor medicale in perioada de convalescenta timp de cel mult 30 de zile.

Indiferent de pachetul ales, clientii beneficiaza in mod standard de acoperirea costurilor unei a doua opinii medicale de la specialisti renumiti din Uniunea Europeana.

"Pentru ca sanatatea este prioritara pentru fiecare dintre noi, am construit o solutie de protectie care imbina preventia cu tratamentele complexe si care se adreseaza celor mai frecvente nevoi medicale ale clientilor nostri. GENERALI isi reafirma astfel angajamentul de a fi partener pe viata pentru clientii sai, sprijinindu-i in momentele care conteaza", a incheiat Ales TAUSCHE.

GENERALI Romania este unul dintre primii 10 asiguratori locali conform volumului total de prime brute subscrise si face parte din grupul italian Generali. Independent din 1831, grupul este unul dintre cei mai mari asiguratori din lume si activeaza in 50 de tari. Cu aproape 75.000 de angajati si 67 de milioane de clienti, grupul ocupa o pozitie de lider pe pietele vest-europene si un loc tot mai important pe pietele din Europa Centrala si de Est si din Asia.