1asig.ro
1asig.ro
GENERALI Romania lanseaza ...

GENERALI Romania lanseaza videoconstatarea pentru daunele auto si la locuinte

5 min. / 1.540 cuvinte
GENERALI Romania anunta ca simplifica suplimentar procesele de despagubire cu ajutorul unor noi instrumente digitale si parteneriate dedicate, pentru a scurta timpul necesar solutionarii daunelor auto si la locuinte.

PROMO


Noile servicii pentru care pot opta clientii nostri includ constatarea video pentru daunele auto si la locuinte, o optiune aditionala pentru reparatia rapida a suprafetelor vitrate ale masinilor, precum si alegerea online a service-ului auto in functie de proximitate si tipul de autovehicul detinut.

"Dorim sa punem la dispozitia clientilor nostri solutii simple, rapide pe care le pot accesa de la distanta, mai ales intr-un context pandemic inca provocator. Aceste servicii sunt destinate tuturor clientilor persoane fizice sau juridice, reprezentand un pas in plus pe care GENERALI Romania il face astfel incat sa devina partener pe viata al clientilor si distribuitorilor nostri", a declarat Ales TAUSCHE (foto), Chief Insurance Officer, GENERALI Romania.

Constatarea video a daunelor auto si la locuinte

Constatarea video a daunelor auto si la locuinte a devenit disponibila ca serviciu optional. Astfel, procesul de despagubire se poate derula exclusiv la distanta, fara a mai fi necesara prezenta fizica a unui inspector de daune.

Clientii pot solicita constatarea video direct din formularul online de notificare a daunelor disponibil pe www.generali.ro, prin call-center la numarul 0372.01.02.02 sau specificandu-i acest lucru inspectorului constatator care gestioneaza dosarul de dauna deja deschis. Clientii vor putea, ulterior, sa stabileasca cu inspectorul data si ora cand vor putea intra in legatura video, direct pe telefonul mobil, pentru a putea beneficia de asistenta pe parcursul constatarii.

Solutie one-stop-shop pentru reparatia suprafetelor vitrate ale masinilor

Cu ajutorul unui parteneriat cu Pilkington Romania, GENERALI a dezvoltat un nou serviciu specializat, astfel incat clientii persoane fizice sau juridice pot deschide dosarul de dauna si pot efectua reparatia sau inlocuirea suprafetelor vitrate ale masinilor in aceeasi zi, intr-unul dintre centrele Pilkington.

Aceasta optiune este disponibila posesorilor de polite Casco GENERALI Romania. Utilizarea acestei facilitati include si reducerea cu 50% a fransizei stipulate in polita Casco.

Alegerea unui service in functie de proximitate, utilizand notificarea online a daunelor

Atunci cand daunele Casco sau RCA sunt notificate prin intermediul formularului dedicat de pe www.generali.ro, clientii pot alege, in mod optional, un service partener GENERALI in functie de proximitatea fata de domiciliu si de tipul de autovehicul detinut.

Daca utilizeaza aceasta optiune, notificarea daunei este transmisa si unitatii reparatoare selectate care, in cel mult 24 de ore, va contacta clientii pentru a programa constatarea daunei si inceperea reparatiei.

Serviciile amintite anterior completeaza optiunile deja existente pentru clientii GENERALI Romania, precum facilitatea de plata anticipata pentru daunele auto, astfel incat clientii sa poata primi banii in avans, in functie de evaluarea facuta impreuna cu inspectorii de daune ai companiei noastre. Ulterior, clientii isi pot planifica lucrarea de reparatie in functie de preferintele proprii.

De asemenea, ramane disponibila facilitatea de autoconstatare a daunelor auto sau la locuinta. Aceasta permite clientilor sa faca singuri poze avariilor si sa primeasca mai rapid despagubirea, atunci cand valoarea estimata a daunei nu depaseste 5000 de lei. Transmiterea informatiilor despre eveniment si a fotografiilor se realizeaza simplu si rapid, prin formularul de notificare a daunelor de pe www.generali.ro.

Nu in ultimul rand, pe parcursul procesului de despagubire, clientii cu daune auto si de locuinte sunt informati constant prin SMS despre diferitele stadii in care se afla dosarul de daune: deschiderea dosarului, documente aditionale necesare aprobarii sau finalizarea dosarului.

GENERALI Romania precizeaza ca isi intareste astfel angajamentul de a oferi clientilor servicii de cea mai buna calitate, adaptate nevoilor lor si realitatii tehnologice, avand o viziune pe termen lung si o abordare sustenabila de business.

GENERALI Romania este unul dintre primii 10 asiguratori locali conform volumului total de prime brute subscrise si face parte din grupul italian GENERALI. Independent din 1831, grupul este unul dintre cei mai mari asiguratori din lume si activeaza in 50 de tari, avand un volum total de prime ce a depasit 69,7 miliarde euro in 2019.

2.739 accesari