1asig.ro
1asig.ro
GENERALI Romania extinde ...

GENERALI Romania extinde beneficiile politelor individuale de viata printr-un pachet de acoperiri specifice noului coronavirus

5 min. / 1.540 cuvinte
Criza SARS-CoV-2 a declansat transformari economice si sociale de amploare, schimband, de asemenea, prioritatile oamenilor in materie de riscuri acoperite prin politele de asigurare. Prin urmare, pentru a sustine clientii sa se adapteze acestui nou context, GENERALI Romania a extins gama de beneficii asociate politelor individuale de viata prin acoperiri dedicate imbolnavirii cu noul coronavirus.

PROMO


"Pandemia continua sa fie o provocare pentru toata societatea, dar ne bucuram ca putem veni in sprijinul clientilor nostri actuali si potentiali cu solutii de protectie financiara adaptate situatiei actuale, care sa le consolideze siguranta financiara in aceasta perioada atipica", a declarat Daniela PENE, Chief Commercial Officer, GENERALI Romania.

Astfel, pentru o prima mai mica de 1 euro pe luna, la fiecare asigurare de viata Clasic Plus, Majorat sau Practic Plus nou-incheiata, se poate atasa pachetul suplimentar de acoperiri specifice imbolnavirii cu virusul SARS-CoV-2, in completarea acoperirilor standard ale politei.

Prin acoperirile suplimentare, clientii care se imbolnavesc cu virusul SARS-CoV-2, pot beneficia de o indemnizatie de spitalizare in valoare de 20 de euro pe zi (timp de cel mult 14 zile, incepand cu a sasea zi de spitalizare), o indemnizatie pentru spitalizare ATI de 40 de euro pe zi (timp de cel mult 14 zile, incepand cu prima zi de spitalizare ATI), precum si de o indemnizatie fixa pentru riscul de deces in valoare de 2.000 de euro. In plus, daca perioada de spitalizare depaseste 5 zile, se pot deconta cheltuieli ulterioare precum asistenta la domiciliu, livrarea alimentelor, cheltuieli medicale sau medicamente in limita a 400 de euro.

Pachetul aditional este disponibil si pentru politele de viata aflate deja in vigoare si poate fi accesat la aniversarea politei respective.

Noile facilitati extind acoperirile specifice SARS-CoV-2 catre persoanele fizice dupa ce, anterior, GENERALI Romania a lansat pentru companii Co-Protect si Life-Protect, doua polite de viata, respectiv de sanatate, specializate pe acest nou risc.

GENERALI Romania este unul dintre primii 10 asiguratori locali conform volumului total de prime brute subscrise si face parte din grupul italian GENERALI. Independent din 1831, grupul este unul dintre cei mai mari asiguratori din lume si activeaza in 50 de tari, avand un volum total de prime ce a depasit 69,7 miliarde euro in 2019.

Sursa foto: rawpixel.com

441 accesari