1asig.ro
1asig.ro
Focus pe piata de asigurari din ...

Focus pe piata de asigurari din Bulgaria - XPRIMM Time for Business, 16 decembrie

5 min. / 1.540 cuvinte
Urmatoarea editie a emisiunii XPRIMM Time for Business se va concentra, arata xprimm.com, pe piata de asigurari din Bulgaria, cu doua teme majore de discutii: cum a facut fata crizei COVID-19 si, de asemenea, care sunt perspectivele sale de viitor. Emisiunea va fi difuzata miercuri, 16 decembrie, incepand cu ora 16:00 (EEST), pe canalul de YouTube al XPRIMM.

PROMO


La aceasta editie a emisiunii XPRIMM Time for Business, si-au confirmat prezenta profesionisti de top din piata de asigurari din Bulgaria:
  • Vladimir SAVOV, Vice-President of the Bulgarian FSA
  • Rumiana BETOVA, Member of the Managing Board, EUROINS
  • Stefan SOFIANSKY, Secretary General at National Bureau of Bulgarian Motor Insurers
Potrivit xprimm.com, invitatii emisiunii XPRIMM Time for Business se vor concentra pe evolutia pietei de asigurari din Bulgaria in primele trei trimestre ale anului 2020, avand in vedere criza COVID.

Impreuna cu gazda emisiunii, Daniela GHETU, Editorial Director, XPRIMM Publications, invitatii vor incerca sa identifice atat lectiile invatate in aceasta criza, cat si tendintele care vor supravietui crizei COVID.

Totodata, vor fi analizate si tendintele macroeconomice care pot modela evolutia industriei de asigurari in viitorul apropiat, precum si schimbarea comportamentului clientilor pe fondul pandemiei COVID-19.

Pentru a urmari toate dezbaterile si interviurile, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!

2.587 accesari