1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Fii #treazpebicicleta!

Fii #treazpebicicleta!

Circuli cu bicicleta? Intalnesti des biciclisti atunci cand esti in trafic? Campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! continua, in urmatoarele doua saptamani, cu sfaturi dedicate biciclistilor, dar si cu cele mai importante recomandari de care trebuie sa tina cont soferii atunci cand intalnesc biciclisti in trafic.

Care sunt regulile de circulatie pe care trebuie sa le respecte in trafic biciclistii? Care este echipamentul obligatoriu pe care trebuie sa il poarte? De ce recomandari trebuie sa tina cont soferii atunci cand intalnesc biciclisti in trafic? Ce este "manevra olandeza" de deschidere a portierei? Toate aceste informatii, si nu numai, vor fi transmise in urmatoarele doua saptamani in cadrul campaniei FII TREAZ LA VOLAN!

Despre campanie

Demersul "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

De asemenea, campania este realizata cu sprijinul Partenerilor EUROINS Romania, OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, LIFE IS HARD, CHIRIC & CHIRIC, ASIROM VIG, DESTINE Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, GENERALI Romania, AUDATEX, IDEA Broker, INTER Broker, CAMPION Broker, MILLENIUM Insurance Broker, GLOBASIG Broker, DAW Management Broker, FABRICA de Asigurari, eClaims Assistance, ASISOFT, ROM Insurance, PRESTIGE Broker, MAXYGO Broker, DAUNE.expert, GARANTA Asigurari, HOBBIT Broker si FIVEPLUS.

Proiectul se desfasoara, de asemenea, cu sprijinul Asociatiei motoADN, Rebel in Romania si TATUC Serv Consulting.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro si AutoStiri.ro.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe treazlavolan.ro. Vrei sa te alaturi campaniei? Da-ne follow pe social media:

- Facebook: Facebook.com/treazlavolan si Grupul Treazlavolan

- Instagram: Instagram.com/treazlavolan

- TikTok: https://www.tiktok.com/@treazlavolan