1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
FII TREAZ LA VOLAN! Descarca ...

FII TREAZ LA VOLAN! Descarca kit-ul de social media si sustine campania!

Esti #treazlavolan? Sustii siguranta rutiera din Romania si vrei sa contribui activ la o atmosfera mai buna in trafic? Te vrem alaturi de noi! Devino sustinator oficial al campaniei nationale de siguranta si preventie FII TREAZ LA VOLAN! Descarca kit-ul de social media, foloseste una din cover photo-urile campaniei si du vestea mai departe!

De asemenea, hai pe Facebook.com/treazlavolan si in Grupul #treazlavolan si distribuie mesajele care ti se par utile, ca sa le vada si prietenii tai!

Tema principala a editiei din acest an este reprezentata de obiceiurile periculoase din trafic, in special acele gesturi care par "mici", dar care pot creste semnificativ riscul de accident rutier. Pornite ca "usoare" incalcari ale prevederilor codului rutier sau, pur si simplu, ca "greseli neintentionate", astfel de gesturi se transforma treptat in "obiceiuri" care pun conducatorii auto, dar si pe ceilalti participanti la trafic, in pericol.

Ajuta-ne sa ducem vestea mai departe! Descarca kit-ul de social media de aici si alatura-te proiectului. Fii #treazlavolan!

Despre campanie

Demersul "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, campania este realizata cu sprijinul Partenerilor OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GENERALI Romania, EUROINS Romania, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, GOTHAER Asigurari-Reasigurari, FUNK International Romania, RENOMIA SRBA Insurance Broker, ASISOFT, INTER Broker, ECLAIMS, AON Romania, MILLENIUM Insurance Broker, FABRICA de Asigurari, GARANTA Asigurari, DAW Management Broker, GLOBASIG Broker si LION Broker.

Proiectul se desfasoara cu sprijinul Asociatiei motoADN si al TATUC Serv Consulting.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro si AutoStiri.ro.

Daca nu esti inca parte din comunitatea #treazlavolan, alatura-te cu un Like! paginii de Facebook, dar si un Join pe grupul dedicat si un Follow paginii de Instagram.