1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Experienta romaneasca, prezentata ...

Experienta romaneasca, prezentata in cadrul International Istanbul Insurance Conference

Cea de-a treisprezecea editie a celei mai prestigioase conferinte dedicate pietei turcesti de asigurari, dar nu numai, "International Istanbul Insurance Conference", a avut loc pe 5 octombrie, in format hibrid.

Evenimentul a dezbatut efectele schimbarilor climatice si dezastrele naturale asupra industriilor de asigurari si reasigurari. 

Conferinta a reunit vorbitori de prestigiu reprezentand principalii stakeholderi in asigurari din Turcia, dar si experti internationali in domeniul.

Panelul al doilea, axat pe teme de risk management si gestionarea daunelor, moderat de Daniela GHETU, Director Editorial XPRIMM, a avut ca invitat special PAID Romania, reprezentata de Natalia MAN, Director General Adjunct. Cu aceasta ocazie, au fost prezentate principalele caracteristici ale modelului de constatare de daune in caz de dezastru extins. De asemenea, au mai fost prezentante noutati in ceea ce priveste functionarea TARSIM - Poolul de Asigurari Agricole din Turcia, de catre Serpil GUNAL, Director General. 

Concluziile panelului de vorbitori a fost ca digitalizarea si solutiile inovatoare vor produce schimbari radicale asupra modului in care se constata daunele. Cu toate acestea, comunicarea directa cu clientii ramane vitala, mai ales in procesele de constatare si lichidare a daunelor.