1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Euroins Romania, pe locul trei in ...

Euroins Romania, pe locul trei in topul celor mai mari companii de asigurari din zona Europei de Sud-Est

Euroins Romania Asigurare Reasigurare, o unitate a grupului EIG cu sediul in Bulgaria, s-a plasat pe locul al treilea in "TOP 100 SEE cele mai mari companii din Europa de Sud-Est" pentru 2021 pe segmentul asigurarilor, urcand cinci pozitii fata de anul anterior.

Performantele Euroins Romania i-au adus asiguratorului aceasta pozitie, dupa ce primele brute subscrise au crescut cu 68% in ultimul an. In T1 din 2022, compania s-a clasat pe primul loc in Romania dupa subscrierile inregistrate pe asigurari generale.

"In mai putin de un an, Euroins a inregistrat imbunatatiri remarcabile, de la digitalizarea proceselor pana la diversificarea produselor de asigurare, precum si o scadere majora a reclamatiilor si plati mai rapide, combinate cu o crestere importanta pe segmentul non-RCA. Alte realizari importante ale echipei noastre din aceasta perioada sunt, de asemenea, noul branding, accentul pus pe imbunatatirea experientei clientilor si schimbarea culturii companiei", a declarat Tanja BLATNIK, CEO, Euroins Romania.

"In momentul de fata, raspundem provocarilor mai repede decat in urma cu un an. In ceea ce priveste procesarea solicitarilor de despagubire, de exemplu, perioada de la depunerea cererii unui solicitant pana la data platii a fost redusa cu 86%. Acum, plata medie pentru toate cererile este de doar cinci zile, fata de 35 de zile in primul trimestru din 2021. Acestea sunt doar cateva din modurile in care Euroins s-a schimbat in doar un an, aratand in mod clar potentialul companiei si al echipei noastre. Iar schimbarile vor continua", a adaugat Tanja BLATNIK.

"TOP 100 SEE" este publicat de SeeNews si reprezinta un ghid anual aprofundat al economiilor din Europa de Sud-Est (SEE), oferind o prezentare detaliata a celor mai performante companii din fiecare tara.