1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Eugen ANICESCU preia functia de ...

Eugen ANICESCU preia functia de Director General al AON Romania

AON, unul dintre liderii globali ai pietei brokerilor de asigurari, aduce un nou Director General la conducerea filialei din Romania. Eugen ANICESCU preia functia de Director General sub rezerva validarii mandatului sau de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF).

Eugen ANICESCU detine o expertiza solida de peste 22 de ani in industria asigurarilor la nivel corporativ, acumulata in pozitii de conducere in cadrul unor jucatori globali de top in solutii de asigurari comerciale si generale pentru companii, consultanta in risk management, date si informatii despre companii, rating financiar si management al creantelor neperformante.

In ultimii 15 ani, Eugen ANICESCU a activat in cadrul Coface Romania in calitate de Director General, Director Comercial si Director al Diviziei de Trade Credit, iar anterior a condus Divizia de Reasigurari a Generali Romania.

"Precum alte sectoare ale industriei serviciilor financiare, domeniul asigurarilor traverseaza perioade in care este necesara reorientarea strategica si concentrarea pe inovatie si excelenta in operatiuni, pentru a putea satisface nevoile unui mediu de business afectat de incertitudine si riscuri in continua schimbare a formei si amplitudinii. Deschid un nou capitol alaturi de AON Romania, si consider ca expertiza pe care am acumulat-o in mediul corporativ, alaturi de cea a Grupului AON si completata de flexibilitatea si profesionalismul echipei locale, vor fi bazele dezvoltarii unui parteneriat solid cu companiile romanesti", a declarat Eugen ANICESCU.

AON plc (NYSE: AON) este o companie multinationala, specializata in servicii financiare, cu o prezenta internationala in 120 de tari. Prin cei 50.000 de angajati din intreaga lume, AON ofera solutii inovatoare de managementul riscului, asigurari, reasigurari si consultanta in beneficiul angajatilor (pensionare si sanatate), precum si furnizarea de date si analize privind evaluarea riscului, prin resurse globale si expertiza tehnica de varf.

In Romania, compania activeaza din anul 2006, in urma achizitiei companiei locale de brokeraj KARO, primul broker de asigurari licentiat in Romania la inceputul anilor '90. Detine in prezent o echipa formata din 60 de angajati si ofera servicii profesionale de consultanta in risk management, solutii de asigurare si reasigurare pentru companii si pentru resurse umane.

AON Romania este filiala locala a AON plc (NYSE: AON), lider mondial in furnizarea de solutii de management al riscului, brokeraj de asigurari si reasigurari, consultanta resurse umane si externalizare de servicii. AON plc acorda cele mai bune servicii clientilor sai, combinand solutii de risc inovatoare si eficiente cu expertiza tehnica a resurselor sale la nivel mondial. AON plc a fost numit in mod repetat cel mai bun broker din lume, cel mai bun intermediar de asigurari, cel mai bun intermediar in reasigurari, cel mai bun consultant privind beneficiile pentru angajati si manager de captive de catre surse multiple din industria de profil. Vizitati AON.com pentru mai multe informatii despre AON.

AON Romania este unul dintre cei mai importanti brokeri de asigurari din Romania, oferind servicii profesionale societatilor comerciale si institutiilor financiare. AON dezvolta strategii bazate pe date si livrate de experti, ce reduc volatilitatea cu care se confrunta clientii, ajutand la maximizarea performantelor.