1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Etapa a II-a a campaniei

Etapa a II-a a campaniei "Stii totul despre asigurari si castigi" este dedicata asigurarilor de locuinte

A doua etapa saptamanala a campaniei-concurs "Stii totul despre asigurari si castigi" are in centru asigurarile de locuinte - obligatorii si facultative.

Astfel, toti cei care participa la concurs afla cum functioneaza o asigurare obligatorie de locuinta si una facultativa, ce acopera fiecare dintre aceste polite si ce pot face in cazul in care au o dauna. Dupa ce urmaresc filmul teoretic, sunt invitati sa se inscrie la etapa a II-a, raspunzand la intrebarile de aici.

Despre proiect

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi!", lansata de APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor a revenit in 2022, cu a treia editie, aducand cunostintele despre domeniul asigurarilor mai aproape de publicul larg prin transferarea atractivitatii concursurilor cu premii.

Asadar, in perioada 21 noiembrie - 16 decembrie 2022, romanii activi in social media vor fi tentati sa invete mai multe despre asigurari si sa participe la un concurs care le poate aduce premii constand in vouchere si posibilitatea de a ajunge in Marea Finala.

Toate etapele sunt moderate de Ana MOGA - artist si om de radio cu experienta, de peste 10 ani in echipa KISS FM, actual DJ Kiss FM.

Etapele competitiei vor aborda, pe rand, notiuni specifice unor importante segmente de produse: asigurarile auto, asigurarile de locuinte, respectiv asigurarile de viata si de sanatate.

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" - editia a III-a este organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

Partenerii campaniei sunt EUROINS Romania, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GENERALI Romania, PAID Romania, GRAWE Romania, BRD Asigurari de Viata, DESTINE Broker, AEGON Romania, INTER Broker, Consultant AA, MILLENIUM Insurance Broker, ASITO Kapital, CAMPION Broker, HOBBIT Broker, GLOBASIG Broker, ASIGEST Broker si ASISOFT.

Proiectul este sustinut de FRAME Advertising si Five Plus.