1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Esti sofer #CalmLaVolan? Ia-ti ...

Esti sofer #CalmLaVolan? Ia-ti stickerul gratuit!

Incepand din 2019, mii de stickere #treazlavolan au ajuns la soferii din intreaga tara. In acest an, proiectul continua, iar toti conducatorii care doresc sa isi demonstreze sustinerea pentru campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII CALM LA VOLAN! prin afisarea unui sticker auto sunt invitati sa isi solicite propriul pachet gratuit!

Astfel, in cadrul editiei a V-a a demersului, toti soferii din comunitatea #treazlavolan care isi doresc acest lucru pot solicita un pachet gratuit de stickere, atat pentru ei, cat si pentru prieteni. Tot ce trebuie sa faca este sa completeze un formular online.

La final, pozele cu masinile decorate cu stickere vor fi incluse intr-un album special.

Despre FII CALM LA VOLAN!

Desi reprezinta un risc greu cuantificabil in cifre, cercetarile in domeniu indica faptul ca agresivitatea la volan creste semnificativ riscul producerii de accidente rutiere, alaturi de factori precum oboseala, neatentie, alcool sau lipsa de experienta. In acest context, in 2020, campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! devine FII CALM LA VOLAN!, avand ca obiective sa atraga atentia asupra pericolului agresivitatii la volan si sa contribuie la reducerea agresivitatii din trafic.

Demersul "FII CALM LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania, ISF - Institutul de Studii Financiare si FGA - Fondul de Garantare a Asiguratilor.

De asemenea, campania este realizata cu sprijinul Partenerilor EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, UNIQA Asigurari, OMNIASIG VIG, GRAWE Romania, DESTINE Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, FUNK Broker, MIB - Millenium Insurance Broker, GARANTA Asigurari, GLOBASIG Broker, DAUNE Expert, LION Broker, AON Romania, DAW Management, OTTO Broker, GT MOTIVE, PRESTIGE Broker si HOBBIT Broker.

Proiectul se desfasoara cu sprijinul Asociatiei motoADN, Ford Mustang Romania, TATUC Serv Consulting, 5to go si autopia.ro. Partenerii Stiintifici ai campaniei sunt PsihoTrafiQ - Asociatia de Psihologie si Siguranta Rutiera si Asociatia Respiro.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, ProMotor.ro, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro, AutoStiri.ro si AutoNapoca.ro.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe treazlavolan.ro, Facebook.com/treazlavolan si Instagram.com/treazlavolan.