1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Esti broker sau agent de ...

Esti broker sau agent de asigurare? Iti dam brosuri GRATUITE pentru clientii tai si iti trecem numele in "Hall of Fame"!

Esti agent sau broker de asigurare? Te vrem alaturi de noi in campania "Luna Asigurarilor de Locuinte"! Iti dam brosuri gratuite pentru clientii tai si iti scriem numele in "Hall of Fame"! Iata ce trebuie sa faci!

Vrei sa iti ajuti clientii sa afle mai multe despre asigurarile de locuinta? Esti pur si simplu o persoana care crede in importanta si rolul acestor polite? Devino sustinator oficial al campaniei nationale de informare "Luna Asigurarilor de Locuinte"! Noi iti dam BROSURI GRATUITE pentru clientii tai si iti trecem numele in "Hall of Fame"!

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de cerere a brosurilor de aici.

Noi iti trecem numele in Hall of Fame si iti vom expedia brosurile de indata ce acestea vor fi gata si vor veni de la tipar.

De asemenea, te invitam sa sustii campania si in social media: da share mesajelor, infograficelor si imaginilor de pe pagina de Facebook a campaniei pe care le consideri utile si pe care iti doresti sa le vada si clientii sau prietenii tai!

Despre campanie

Pentru al X-lea an consecutiv, campania nationala de informare "Luna Asigurarilor de Locuinte" le reaminteste romanilor de importanta asigurarii propriei case. Astfel, pe intreaga durata a lunii octombrie, informatiile de baza despre rolul si beneficiile asigurarilor de locuinte vor fi transmise alaturi de cele mai importante detalii pe care romanii trebuie sa le cunoasca despre riscurile care le ameninta casele si despre ce pot face pentru a reduce cat mai mult aparitia si efectele acestora.

Campania "Luna Asigurarilor de Locuinte" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul PAID Romania, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, FGA - Fondul de Garantare a Asiguratilor si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

De asemenea, proiectul este realizat cu sprijinul Partenerilor EUROINS Romania, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, OMNIASIG VIG, ASIROM VIG, PRO FIDUCIARIA, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, GENERALI Romania, SIGNAL IDUNA Asigurari, ASITO Kapital, GARANTA Asigurari, INTER Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, GLOBASIG Broker, LION Broker, STELLAR RE, FDA - Fabrica de Asigurari, CAMPION Broker, PRESTIGE Broker, DAW Management Broker, MILLENIUM Insurance Broker, HOBBIT Broker si ASIGEST Broker.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ si ziuaveche.ro.