1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Erik BARNA se retrage din ...

Erik BARNA se retrage din Consiliul de Administratie al Transilvania Broker

Erik BARNA, fondatorul Life is Hard, anunta ca se retrage din Consiliul de Administratie al Transilvania Broker. Aceasta decizie survine la scurt timp dupa ce a primit aprobarea ASF pentru un nou mandat, in calitate de membru al consiliului.

"Desi initial am acceptat al 2-lea mandat in consiliul de administratie al Transilvania Broker, pozitie care ma onoreaza si in acelasi timp mi-a dat posibilitatea sa colaborez cu profesionisti de elita din industria de asigurari, am decis ca este mai bine sa renunt la acest al-2-lea mandat pentru a putea pastra echidistanta in brokerajul in asigurari, avand in vedere ca detin si functia de membru in Consilul de Administratie si Director Executiv al Diviziei de Insurance al Life is Hard, companie care este din ce in ce mai relevanta in piata de asigurari din Romania, atat din perspectiva tehnologica dar si ca pondere in piata, iar planurile companiei sunt acelea de a deveni, in scurt timp, un jucator regional in SEE (South Eastern Europe)", a declarat Erik BARNA.

Erik Barna, este fondatorul companiei Life Is Hard si creatorul platformei 24Broker.ro si are peste 20 de ani de experienta in antreprenoriat si realizare de produse IT.

LIFE IS HARD este prezenta in piata de asigurari prin platforma 24Broker, cea mai utilizata platforma de brokeraj in asigurari din Romania.

In anul 2021, piata asigurarilor din Romania inregistra o crestere de 24%, avand subscrise prime brute in valoare de aproximativ 14,2 miliarde lei, iar piata este inca departe de potentialul ei maxim. Din valoarea totala mentionata, prin intermediul aplicatiei 24Broker au fost subscrise 4.6 miliarde de lei Prime Brute, sustinand 51% din canalul de brokeraj si 37 % din totalul industriei asigurarilor din Romania, ceea ce face ca LIFE IS HARD sa fie un jucator relevant in domeniul asigurarilor.