1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Enel cumpara, prin Aon SpA, o ...

Enel cumpara, prin Aon SpA, o polita de asigurare pentru toti angajatii, ce acopera spitalizarea din cauza COVID-19

Grupul Enel a incheiat o polita de asigurare pentru acoperirea celor peste 68.000 de angajati in cazul spitalizarii din cauza COVID-19. Acest instrument, dezvoltat in colaborare cu unul dintre liderii sectorului de asigurari si gestionare a riscurilor Aon SpA, a fost activat imediat in toate tarile in care Enel are angajati.

Polita a fost incheiata in Italia, de grupul Enel, dar vizeaza toti angajatii la nivel global.

Enel a transmis ca instrumentul de asigurare, care a fost conceput special pentru nevoile grupului, reprezinta primul de acest fel din lume si este menit sa garanteze sprijin la nivel global pentru pandemia in curs. Acesta garanteaza beneficii in numerar pentru cei peste 68.000 de angajati ai Grupului din toata lumea in caz de spitalizare sau terapie intensiva, in cazul in care contacteaza virusul. "Acesta este primul instrument de asigurare din lume care are ca scop garantarea sprijinului, la nivel global, pentru actuala pandemie si va garanta beneficii suplimentare pe langa toate celelalte polite de asigurare si forme de asistenta medicala deja utilizate in cadrul grupului", explica Enel.

Amintim ca, in aceasta perioada in care cu totii suntem fortati sa ne adaptam, sa ne recalibram stilul de lucru si sa ne cautam resurse si instrumente care sa ne ajute sa ne pastram eficienta, XPRIMM a lansat rubrica "#StamAcasa, dar continuam", care include stiri si interviuri video realizate "de la distanta".

Mai mult decat orice insa, am vrea sa stim chiar de la voi cum se simte aceasta perioada, ce provocari intampinati, ce solutii aplicati si ce asteptari aveti de la perioada urmatoare. Asa ca va rugam sa ne scrieti oricand considerati ca aveti sa ne comunicati ceva ce isi are locul la rubrica "#StamAcasa, dar continuam" pe adresa media@xprimm.com.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
Cum iti contactezi asiguratorul pe perioada crizei COVID-19?