1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Eleonora GEAMANU preia conducerea Willis Towers Watson Romania

Willis Towers Watson (WLTW), jucator mondial in domeniul consultantei si al brokerajului, a numit-o recent pe Eleonora GEAMANU in pozitia de CEO al Willis Towers Watson Romania - Broker de Asigurare-Reasigurare.

Eleonora GEAMANU va prelua functia ulterior obtinerii autorizarii din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara - ASF. Ea va fi responsabila de cresterea veniturilor, dar si de consolidarea relatiilor cu clientii de pe piata romaneasca.

Eleonora GEAMANU s-a alaturat companiei la inceputul anului 2007 si a detinut mai multe roluri atat in relatia directa cu clientii, cat si pozitii de conducere, cea mai recenta fiind pozitia de Director al Departamentului Motor & Affinity din Romania.

Eleni LYKOUDI, Director al Regiunii CEE in cadrul Willis Towers Watson, a mentionat: "Romania este o tara cu potential ridicat, in care clientii nostri solicita solutii complexe pentru gestionarea riscurilor cu care se confrunta. Eleonora a excelat in rolurile sale anterioare din cadrul companiei, avand o profunda cunoastere a pietei precum si experienta de lider."

Eleonora GEAMANU, CEO al Willis Towers Watson Romania, a precizat: "Sunt foarte incantata sa ocup acest rol si sa contribui in continuare la dezvoltarea companiei. Suntem norocosi ca avem o echipa puternica formata din persoane ambitioase si cu o experienta indelungata pe piata, echipa care va sustine strategia noastra pe termen lung si va asigura angajamentul luat in fata clientilor nostri".

Anca ROSCANEANU, anteriorul CEO al Willis Towers Watson Romania, ocupa acum pozitia de Head of Sales & Client Management pentru Central & Eastern Europe, Middle East and Africa in cadrul Willis Towers Watson.

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) si-a inceput activitatea in 1828 si are 45.000 de angajati in peste 140 de tari.