Inapoi la www.1asig.roXPRIMM Job Special - 6 ianuarie 2020


Vrei un loc de munca mai bine platit? Gaseste primul toate joburile noi pe www.1asig.ro si www.asiguratori.ro!

Vrei sa publici un anunt de angajare eficient? Click aici!XPRIMM Job este pe LinkedIn! Alaturati-va grupului dedicat job-urilor din asigurari, reasigurari, brokeraj si domeniul financiar!

Gasiti XPRIMM Job si pe Facebook! Va invitam sa dati like paginii dedicate celor mai noi job-uri din asigurari, brokeraj si domeniul financiar!


 

Cautam un nou coleg la UNSAR!

Cautam un nou coleg la UNSAR! Daca ai experienta in domeniul asigurarilor generale non-auto, vorbesti bine limba engleza si - cel mai important - esti pasionat de asigurari, asteptam sa ne transmiti CV-ul tau la adresa hr@unsar.ro, pentru postul de Specialist Asigurari Generale Non-Auto, pana la data de 15 ianuarie 2020, impreuna cu formularul de GDPR completat.

Cerinte minime pentru ocuparea postului:?

- Studii superioare?
- Experienta in domeniul asigurarilor generale non-auto: minim 5 ani (preferabil cu experienta in Management de Produs, Underwriting, Daune)?
- Cunostinte temeinice in domeniul asigurarilor si mai ales al proceselor si notiunilor cheie din cadrul unei companii de asigurari?
- Cunostinte temeinice de operare PC (Word, Excel, PowerPoint, Web etc.)?
- Cunoasterea limbii engleze, nivel avansat (scris, vorbit, citit)?
- Abilitati/calitati individuale: spirit inovativ, proactivitate, atentie la detalii, buna comunicare si relationare, flexibilitate, analiza si sinteza.

Responsabilitati in cadrul UNSAR:
?
- Organizarea si desfasurarea activitatii Sectiunii de asigurari generale non-auto?
- Analiza, cercetare si sinteza: identifica, colecteaza si analizeaza informatii si realizeaza propuneri concrete; sintetizeaza informatiile primite de la societati si formuleaza concluzii?
- Design solutii: participa ca specialist la activitatile asociatiei si propune solutii si continut pentru temele date; propune indicatori de masurare a calitatii pentru fiecare tema si urmareste realizarea acestor indicatori; intocmeste si raspunde de completitudinea si acuratetea documentelor necesare; acorda suport membrilor UNSAR atunci cand este solicitat de acestia pentru teme de specialitate in domeniul asigurarilor generale non-auto?
- Comunicare: participarea la intalnirile de specialitate si comunicarea cu toti partenerii asociatiei?
- Management de Proiect: stabileste activitati specifice si esalonarea lor in timp, prioritizeaza si documenteaza, urmareste riscuri si identifica oportunitati, gestioneaza relatia cu partile implicate (stakeholder management).

Cei interesati pot depune CV pana la data de?15 ianuarie 2020, la adresa de e-mail?hr@unsar.ro. ?

CV-ul dumneavoastra va fi tratat cu maxima confidentialitate, atat din fluxul transmiterii, cat si in procesul de recrutare si selectie.Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei.
Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!
Daca doriti sa va dezabonati click aici