1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
EY Romania primeste certificarea ...

EY Romania primeste certificarea Top Employer 2023

EY Romania a primit certificarea Top Employer pentru al doilea an consecutiv in Romania, dar si certificarea de Top Employer in Europa pentru prima data, fiind prima dintre cele mai mari companii de servicii profesionale de pe plan local care a obtinut aceasta atestare.

Top Employer Institute acorda aceasta distinctie organizatiilor in baza auditarii tuturor proceselor si metodologiilor HR de care dispun, incluzand, printre altele, strategia de resurse umane, mediul de lucru, well-being, etica si integritate, diversitate si incluziune, atragerea talentelor, oportunitatile de invatare si pregatire profesionala puse la dispozitia angajatilor.

In acest al doilea an in care a primit atestarea, EY Romania a obtinut punctaje ridicate in zonele de strategie de business si leadership (100%, respectiv 92,86%), zona de performanta (94,1%), dar si a capabilitatilor digitale (88,8%).

Compania a mai avut rezultate exceptionale pe valori corporative (100%), etica si integritate (100%), dar si pe motivarea angajatilor (94,38%). Aceste rezultate reflecta faptul ca EY Romania este o companie cu standarde ridicate de etica si integritate, esentiale business-ului sau, demonstreaza grija companiei fata de angajatii sai si atentia dedicata dezvoltarii lor pe plan profesional si personal.

Irina MINZALA (foto), Director Resurse Umane, EY Romania: "Ne bucuram ca am obtinut, pentru al doilea an consecutiv, atestarea EY Romania ca angajator de top de catre Top Employer Institute. Principalul nostru obiectiv de resurse umane este ca angajatii nostri sa aiba parte de o experienta exceptionala. De aceea, investim in cariera, dezvoltarea profesionala si personala si starea de bine a tuturor colegilor nostri. Aceasta recunoastere ne da incredere ca suntem pe drumul cel bun in ceea ce priveste practicile noastre de HR si ne motiveaza sa exploram noi modalitati prin care sa facem colegii din EY Romania sa se simta apreciati, intelesi si liberi sa fie ei insisi in mediul de lucru."

Programul a certificat si a recunoscut peste 2.000 de angajatori de top din 123 de tari/ regiuni de pe cinci continente. In acest an, la nivel european, EY a obtinut certificarea Top Employer pentru cinci tari: Romania, Germania, Spania, Italia si Grecia.