1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
EUROLIFE FFH include serviciul de ...

EUROLIFE FFH include serviciul de telemedicina in cazul asigurarilor de calatorie

EUROLIFE FFH introduce, in pachetele de asigurare pentru calatoriile in strainatate serviciul de telemedicina. Astfel, de acum, clientii beneficiaza de consultatii medicale, la distanta, online sau la telefon, pe toata durata calatoriei, in cazul in care se confrunta cu o situatie medicala si au nevoie de un sfat de specialitate.

Acoperirea a fost inclusa pentru a raspunde realitatilor actuale, disconfortul prezentarii intr-o unitate spitaliceasca din strainatate, chiar si pentru afectiuni minore, putand fi evitat printr-o discutie imediata, pe telefon, cu un medic specialist.

Serviciul este disponibil 24/7 si asigura acces la peste 21 de specialitati medicale, printre care medicina generala, pediatrie, medicina interna, reumatologie, nutritie, diabet si boli metabolice etc.

Acesta este oferit in parteneriat cu compania de telemedicina TELIOS.

"In fiecare zi, lucram sa ne respectam promisiunile fata de partenerii si clientii nostri, prin oferirea unor produse diferite, usor de inteles si cu beneficii multiple. Introducerea serviciului de telemedicina este o noutate pentru piata asigurarilor de calatorie, si suntem mandri ca putem sa asiguram clientilor nostri, accesul la un produs unic care tine cont de nevoile lor in cele mai dificile situatii. Impreuna cu partenerii nostri de la Telios, speram ca un numar tot mai mare de turisti sa aprecieze si sa gaseasca util produsul de asigurare de la EUROLIFE FFH care le aduce inclusiv acces imediat, online sau pe telefon, la un doctor atunci cand sunt in vacanta", a declarat Anita NITULESCU, CEO, EUROLIFE FFH Asigurari Romania.

"Telios Care este primul si singurul furnizor de servicii de telemedicina din Romania si ne bucuram sa putem extinde acoperirea oferita de serviciile noastre catre clientii EUROLIFE FFH. Prin intermediul acestui program, utilizatorii asigurarilor de calatorie vor putea primi un raspuns imediat, 24/7, la eventualele provocari medicale pe care le-ar putea intampina si vor gasi indrumarea necesara pentru a-si putea continua calatoria in siguranta. Suntem deosebit de incantati sa initiem parteneriatul cu EUROLIFE FFH si sa putem oferi un produs inovator de telemedicina care raspunde celor mai inalte standarde de excelenta in domeniu, precum si nevoilor in continua evolutie ale utilizatorilor", a declarat Philip Choban, CEO, Telios Care S.A.

Consultatiile cu medicii Telios pot avea loc la orice ora din zi, si nu exista limita de timp pentru discutia cu medicul repartizat. E ca si o vizita la medic, doar ca de aceasta data, vine medicul la pacient. La sfarsitul consilierii, medicul Telios va oferi clientului un tratament specific adaptat nevoii. Consultatia nu se termina insa aici. Pentru ca in 48 de ore de la consultatie, un specialist Telios va reveni pentru a verifica starea de sanatate a pacientului.

Asigurarea pentru calatoriile in strainatate de la EUROLIFE FFH a fost lansata la sfarsitul anului 2018, in scurt timp reusind sa fie preferata de un numar semnificativ de clienti si parteneri. La nivelul anului 2021, primele brute subscrise au inregistrat un avans de 150%, comparativ cu anul 2020, pe toate canalele in care este disponibil: online, parteneriate cu agentii de turism, brokeri.