1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
EUROLIFE FFH ataseaza un nou ...

EUROLIFE FFH ataseaza un nou serviciu asigurarii facultative de locuinta: consultatii medicale telefonice sau online

EUROLIFE FFH Asigurari Generale propune clientilor sai un produs de asigurare pentru locuinte, acum intr-o formula mult imbunatatita si unica in piata. Astfel, incepand din aceasta luna, asigurarea de locuinta de la EUROLIFE FFH "Locul tau. Casa ta" poate fi achizitionata impreuna cu serviciul de Telemedicina, beneficiu prin intermediul caruia, clientii au acces rapid - telefonic, online sau prin sesiuni video - la consultatii medicale de specialitate 24/7. 

Pachetul de consultatii medicale cuprinde 21 de specializari printre care: Pediatrie, Cardiologie, Medicina Generala, Stomatologie, Dermatologie, ORL, Gastroenterologie, Medicina Interna, Urologie, Nutritie - Welness sau Psihiatrie, si este oferit in parteneriat cu Telios Care, prima companie de telemedicina din Romania. Aceasta facilitate este disponibila exclusiv pentru vanzarile realizate de partenerii - retele de brokeraj. 

Acoperirea suplimentara a fost adaugata asigurarii facultative de locuinta din dorinta de a veni in sprijinul clientilor si de a le oferi acestora o solutie completa care sa acopere nevoile specifice atunci cand petreci timp acasa: pe de o parte, siguranta si protectia locuintei si a bunurilor incluse in aceasta in caz de neprevazut, pe de alta parte, confortul de a avea acces, de acasa, la opinia unui medic specialist in caz de nevoie. Mai ales in aceasta perioada. 

Serviciul de Telemedicina se adauga astfel unor acoperiri extinse disponibile pentru asigurarea de locuinta "Locul tau. Casa ta". Printre acestea se numara: 

 • Locuinta, inclusiv Asistenta tehnica de urgenta in maxim 4 ore pentru locuinta asigurata
 • Bunuri uzuale (Electrocasnice, electronice mari si mobilier, fara a fi necesara cumpletarea unei liste), inclusiv documente, carduri si chei
 • Avarierea accidentala a instalatiilor si inundarea cu apa de conducta sau de la vecini, refulare
 • Raspunderea civila fata de terti
 • Bunuri uzuale portabile (Imbracaminte & Incaltaminte/Muzica & Sport) - asigurate atat in interior, cat si in exteriorul locuintei.
 • Anexe, gradini si curti
 • Avarii accidentale la centrala termica, aer conditionat, instalatii de producere energie alternativa
 • Fenomene electrice la electronice si electrocasnice
 • Spargerea suprafetelor vitrate si a bunurilor casabile
 • Anularea calatoriei
 • Raspunderea proprietarului fata de chirias sau a chiriasului fata de proprietar
 • Pierderea chiriei
 • Inchiriere temporara locuinta
 • Autoconstatare
 • Spitalizare ca urmare a unui accident casnic

In primele 9 luni ale anului in curs, primele brute subscrise de catre partenerii brokeri pentru asigurarile facultative de locuinte au crescut, la nivelul EUROLIFE FFH, cu 45% comparativ cu perioada similara a anului trecut. 

EUROLIFE FFH este o companie de top pe segmentul asigurarilor cu o experienta de peste 15 ani pe piata locala. EUROLIFE FFH acopera un portofoliu complex de riscuri: asigurari de viata, asigurari de invaliditate, asigurari de somaj, asigurari de imobil, asigurari de accidente, asigurari de sanatate, asigurari de raspundere civila, asigurari de calatorie, asigurari de bilete. EUROLIFE FFH include companiile EUROLIFE FFH Asigurari de Viata si EUROLIFE FFH Asigurari Generale, fiind o subsidiara a EUROLIFE FFH Insurance Group. EUROLIFE FFH Insurance Group face parte din Fairfax Financial Holdings Limited, unul dintre liderii pietei de asigurari la nivel international.

EUROLIFE FFH este sustinator si Partener al campaniei nationale de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte", ajunsa anul acesta la a IX-a editie.