1asig.ro
1asig.ro
EUROINS Romania pune accent pe ...

EUROINS Romania pune accent pe asigurarea voluntara de sanatate Europrotect individual/familie si de grup

5 min. / 1.540 cuvinte
Una din principalele provocari ale anului este accesul rapid si sigur la servicii medicale, in siguranta si atunci cand este nevoie. EUROINS Romania ofera, prin polita de asigurare voluntara Europrotect, confort sporit, siguranta si rezolvarea operativa a problemelor medicale in cadrul a peste 750 de clinici private si puncte de lucru la nivel national.

PROMO


Produsele voluntare de sanatate EUROINS sunt flexibile, fiecare asigurat isi poate selecta acoperirile dorite in functie de necesitati si buget, de la servicii medicale simple, la cele mai complexe iar prima de asigurare este deductibila fiscal in limita sumei de 400 de euro de persoana, pe an, au transmis reprezentantii companiei.

Prin polita de asigurare Europrotect toate costurile sunt decontate direct in cazul accesarii serviciilor medicale oferite de unitatile din cadrul retelei de parteneri medicali ai EUROINS Romania.

De asemenea, persoanele asigurate au acces la o linie telefonica medicala dedicata asiguratilor, cu personal exclusiv medical, disponibil 24/24 ore, 7/7 zile.

Polita Europrotect poate fi achizitionata in agentiile EUROINS Romania sau prin intermediul brokerilor parteneri.

EUROINS Insurance Group (EIG) AD este unul dintre cele mai mari grupuri independente de asigurari care opereaza in regiunea CEE/SEE/CIS. Grupul cu sediul central in Bulgaria opereaza in noua tari europene si desine subsidiare de asigurari in Bulgaria, Romania, Macedonia de Nord, Ucraina si Georgia. EIG opereaza de asemenea in Grecia si Rusia si detine o companie de asigurari de nisa in Spania si Italia. In prezent, grupul de asigurari are peste 2,5 milioane de clienti si peste 3.000 de angajati. EIG este o subsidiara a Eurohold Bulgaria, listat la bursele din Sofia si Varsovia si activand in operatiuni de asigurari, leasing, vanzari auto, management de active si investitii.

EUROINS Romania Asigurare Reasigurare a raportat o crestere de 8% a numarului de polite vandute in prima jumatate a anului, comparativ cu aceeasi perioada din 2019, in timp ce valoarea primelor brute scrise a fost de 662,2 milioane lei, in crestere cu 7% de la an la an.

842 accesari