1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
EUROINS Romania - masuri de ...

EUROINS Romania - masuri de preventie a contaminarii cu COVID-19

Managementul EUROINS Romania Asigurare Reasigurare si-a anuntat angajatii cu privire la pericolele reprezentate de COVID-19, recomandand informarea exclusiv din surse oficiale si legitime.

Printre masurile luate de asigurator se numara:

- In toate spatiile in care EUROINS isi desfasoara activitatea au fost sporite masurile de igiena si implementate proceduri pentru limitarea interactiunii.

- Calatoriile de business au fost suspendate.

- Aproximativ jumatate dintre angajatii EUROINS Romania lucreaza de acasa, folosind mijloacele electronice de comunicare.

- Colegii din departamentele care necesita interactiune nemijlocita cu clientii isi continua activitatea la birou dotati cu masti si dezinfectante.

- Persoanele prejudiciate sunt incurajate sa respecte masurile de protectie si sa utilizeze comunicarea electronica.

"EUROINS Romania va continua sa implementeze toate masurile posibile pentru protejarea angajatilor, a pagubitilor si a partenerilor si clientilor, si pentru continuarea activitatii in parametri normali", au spus oficialii companiei.

Acestia recomanda utilizarea programarilor online pentru constatarea daunelor pe politele RCA si CASCO aici: https://programari.EUROINS.ro/. Toate informatiile necesare sunt disponibile pe site ul companiei EUROINS.ro, inclusiv facilitatea de verificare a stadiului dosarului de dauna.

"In acest moment, toate eforturile trebuie sa fie concentrate in scopul prevenirii raspandirii acestui virus si pentru protejarea populatiei. Avem incredere ca autoritatile nationale vor lua masurile necesare pentru sprijinirea concreta a mediului de afaceri in aceasta perioada dificila atat pentru sectorul de activitate al companiei noastre, cat si pentru toate domeniile de activitate", au mai spus reprezentantii EUROINS.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
In lupta cu Coronavirus, asiguratorii si brokerii iau masuri fara precedent pentru protectia angajatilor si consumatorilor