1asig.ro
1asig.ro
EUROINS Romania a incheiat ...

EUROINS Romania a incheiat parteneriate cu membrii ACODAREN

5 min. / 1.540 cuvinte
EUROINS Romania Asigurare Reasigurare SA anunta incheierea unui parteneriat pe termen lung cu membrii ACODAREN - Asociatia Concesionarilor Dacia, Renault, Nissan, prin care beneficiarii despagubirilor in baza politelor RCA vor avea acces la reparatii de cea mai buna calitate.

Cu aproape 70 de membri, ACODAREN este cea mai mare asociatie de service-uri auto de marca, acoperind practic tot teritoriul national cu servicii de reparatii pentru autovehiculele Dacia, Renault si Nissan.

"Parteneriatul cu societatile membre ACODAREN include, pe langa achitarea unor creante financiare, si stabilirea unei colaborari astfel incat autovehiculele avariate si reparate in baza unui dosar de dauna emis de catre EUROINS Romania sa fie livrate posesorilor mai repede", spun oficialii asiguratorului.

Potrivit acestora, EUROINS Romania ramane deschisa acordurilor reciproc avantajoase cu toate societatile comerciale specializate in reparatii auto cu conditia ca toate tarifele sa poata fi agreate in concordanta cu statisticile oficiale existente pana la acest moment.

EUROINS Romania Asigurare Reasigurare a inregistrat, in 2019, o crestere a vanzarilor de 27%, totalizand subscrieri de circa 1,28 miliarde de lei. Totodata, compania anunta, pentru acest an, lansarea unor noi facilitati online pentru clienti.

EUROINS Romania face parte din EUROINS Insurance Group (EIG) AD, cu sediul central in Bulgaria, ce opereaza in noua tari europene si detine subsidiare de asigurari in Bulgaria, Romania, Macedonia de Nord, Ucraina si Georgia. EIG opereaza de asemenea in Grecia si Rusia si detine o companie de asigurari de nisa in Spania si Italia. In prezent, grupul de asigurari are peste 2,5 milioane de clienti si peste 3.000 de angajati. EIG este o subsidiara a EUROHOLD Bulgaria, grup independent de top care opereaza in regiunea CEE/SEE/CIS, listat la bursele din Sofia si Varsovia. Eurohold Bulgaria activeaza in operatiuni de asigurari, leasing, vanzari auto, management de active si investitii.

690 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO