1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ESG IN INSURANCE: Asiguratorii, ...

ESG IN INSURANCE: Asiguratorii, actori principali in contextul serviciilor financiare durabile

Helena VIÑES FIESTAS, Presedinta EU Platform on Sustainable Finance, Comisar al Autoritatii Spaniole de Supraveghere a Pietei Financiare, Spania, a confirmat participarea ca vorbitor la editia din 2024 a Conferintei ESG IN INSURANCE, care va avea loc la Viena pe 16 aprilie.

Dialogul si cooperarea stransa intre o gama larga de parti interesate din sectorul public si privat vor fi cruciale pentru realizarea obiectivelor Regulamentului privind Taxonomia UE si, in cele din urma, a Pactului Verde European si a obiectivelor climatice ale UE pentru 2030 si 2050. Platforma pentru Servicici Financiare Durabile joaca un rol cheie in facilitarea unei astfel de cooperari prin aducerea impreuna a celei mai bune expertize in domeniul sustenabilitatii din sectorul corporatist si public, din industrie, precum si din mediul academic, societatea civila si industria financiara.

Considerand statutul asiguratorilor ca cei mai mari investitori institutionali europeni, aderarea acestora la principiile finantelor sustenabile este de importanta esetiala pentru a sprijini cresterea economica in timp ce se reduc presiunile asupra mediului, pentru a ajuta la atingerea obiectivelor climatice si de mediu ale Pactului Verde European tinand cont de aspectele sociale si de guvernanta.

Intr-un dialog live cu Prof. Karel van HULLE, Helena VIÑES FIESTAS va aborda cele mai relevante aspecte ale orientarii investitiilor asiguratorilor si fondurilor de pensii catre tranzitia catre o economie neutra din punct de vedere al climei, rezilienta la schimbarile climatice, eficienta din punct de vedere al resurselor, echitabila si durabila.

Conferinta IIF 2023 - ESG IN INSURANCE ofera un mediu care faciliteaza schimbul de informatii la nivel inalt privind perspectivele viitoare ale industriei asigurarilor si modul in care aceasta va fi modelata de factorii de sustenabilitate, tehnologici, de reglementare si de distributie. Evenimentul este organizat pentru si de catre profesionisti, asigurand un program de cea mai inalta calitate in toate aspectele.

Discutiile vor fi conduse de Prof. Karel Van HULLE, Profesor, KU Leuven - Universitatea Goethe din Frankfurt, Germania.

Tarifele early bird sunt disponibile pana la 1 martie 2023.

Mai multe detalii despre inscrierea la eveniment si subiecte discutate gasiti pe site-ul conferintei xprimmevents.com