1asig.ro
1asig.ro

Dragos ANASTASIU a fost reales Presedinte al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane

5 min. / 1.540 cuvinte
Saptamana aceasta a avut loc Adunarea Generala a membrilor Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane (AHK Romania), iar comunitatea de business romano-germana si-a ales membrii in Consiliul Director. Astfel, Dragos ANASTASIU a fost reales in functia de Presedinte, iar noii Vicepresedinti sunt Andreas LIER si Christian von ALBRICHSFELD.

PROMO


Alaturi de Dragos ANASTASIU (Touring Europa Bus), Presedinte, Andreas LIER (BASF) si Christian von ALBRICHSFELD (Continental Automotive Romania), Vicepresedinti, si Sebastian METZ, Director General, Claudia HESSELMANN (Arensia Exploratory Medicine), Gunter KRASSER (Infineon Technologies Romania), Simona MELNIC (MedicHub Media), Florin SABOU (Sialtpro), Michael BEIER (CLAAS Regional Center South East Europe), Peter ZEILINGER (OMV Petrom), Daniel GROSS (REWE Romania), Iuliu CADAR (DRM Draxlmaier Romania Sisteme Electrice) si Marco ALPERT (Wiebe Romania), in calitate de membri, alcatuiesc actualul Consiliul Director al AHK Romania.

In Comisia de Cenzori au fost realesi Adriana COSTEA (PricewaterhouseCoopers), Johannes BECKER (TPA Admin SRL) si Tobias SEIFERTH (Banca Comerciala Romana).

Mihai BOLDIJAR (Robert Bosch), Wargha ENAYATI (Intermedicas), Roland RUFFING (Metro Cash&Carry Romania) si Titus LOW (Siemens) au parasit Consiliul Director, mandatele lor expirand.

Potrivit AHK Romania, Directorul General, Sebastian METZ, a prezentat activitatile Camerei in anul 2019 si a precizat ca "suntem in continuare alaturi de membrii nostri, pentru a-i sprijini activ, astfel incat impreuna sa depasim mai usor actuala criza".

"Multumim tuturor companiilor membre pentru colaborare si incredere. Impreuna suntem o voce puternica a economiei germane in Romania si impreuna vom reusi sa depasim toate provocarile actuale si viitoare!", a declarat Dragos ANASTASIU.

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) este reprezentanta oficiala a economiei germane si totodata cea mai mare Camera de comert bilaterala din Romania. AHK Romania apartine, alaturi de Camerele de comert si industrie germane (IHK), retelei globale a Camerelor de comert germane bilaterale, reunite sub umbrela Uniunii Camerelor de Comert si Industrie din Germania (DIHK).

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, infiintata in 2002, numara circa 600 de firme-membre si ofera companiilor o platforma importanta pentru networking, schimb de informatii si experiente. Prin serviciile pe care le ofera si prin evenimentele pe care le organizeaza, AHK Romania sustine activ companiile germane la intrarea lor pe piata romaneasca si este totodata partener al firmelor romanesti interesate de piata germana. In Romania AHK se implica activ in implementarea sistemului dual de invatamant dupa model german si a infiintat platforma GreenTech econet romania, cat si o Curte Permanenta de Arbitraj. Pentru sustinerea companiilor mici si mijlocii romanesti am initiat portalul "Marketplace Romania".

385 accesari