1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Doua oferte pentru contul de ...

Doua oferte pentru contul de asigurari de sanatate al Delgaz Grid. Bugetul estimat depaseste 20 milioane de lei

Groupama si asocierea Signal Iduna Asigurare Reasigurare (lider) si Omniasig VIG au depus oferte la o licitatie organizata de Delgaz Grid, compania de distributie de electricitate si gaze naturale a grupului E.ON Romania, pentru servicii de asigurari medicale private aferente celor 5.492 de angajati ai firmei.

Conform anuntului de participare la licitatie, procedura a fost estimata la 20,1 milioane de lei.

Contractul se va incheia pentru o perioada de trei ani.

Ofertele vor fi deschise in a doua parte a lunii ianuarie 2023.

"Obiectul achizitiei il constituie incheierea unui contract de asigurare voluntara de sanatate pentru angajatii entitatii contractante si pentru membrii de familie ai unora dintre acestia. Structura (maxima) de personal care posibil s-ar atinge la un anumit moment pe durata contractuala (de asigurare): - angajati din categoria staff: 5.468 - angajati din categoria top&middle management: 38 - membrii de familie ai unor angajati din categoria top&middle management: 15", scrie in anuntul de participare la licitatie.

Mai multe detalii despre procedura AICI.

Salariatii Delgaz Grid sunt asigurati in prezent de Omniasig VIG, in urma unui contract incheiat in anul 2020 pentru 7,7 milioane de lei. Mai multe detalii AICI.

Asigurarile de sanatate au cumulat la finele primelor noua luni ale anului 2022 prime subscrise de aproximativ 509 milioane de lei, cu 33% mai mult fata de aceeasi perioada a anului 2021, conform ASF. Mai multe detalii AICI.

Delgaz Grid a raportat in 2021 un business de 1,612 miliarde de lei si o pierdere de 66,13 milioane de lei.