1asig.ro
1asig.ro
Doar o luna pana la Gala Premiilor ...

Doar o luna pana la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2021

5 min. / 1.540 cuvinte
Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2021, eveniment de traditie pentru XPRIMM si piata de profil din Romania, se va desfasura joi, 26 august, in Bucuresti, la Loft Diplomat, reunind profesionisti din toata tara intr-o atmosfera de gala si celebrand cele mai bune rezultate, precum si inovatia si dinamismul companiilor.

PROMO


Aflata la editia a XXI-a, Gala Premiilor Pietei Asigurarilor - Sparkling Party - va avea loc intr-un cadru inedit, stralucitor, respectand masurile actuale privind distantarea sociala.

Asiguratorii care au inregistrat rezultate excelente anul trecut, produsele inovatoare lansate, dar si specialistii care s-au remarcat prin activitatea profesionala vor fi rasplatiti cu distinctii recunoscute la nivelul pietei de asigurari din Romania. De asemenea, vor fi acordate distinctii pentru Brokerii de asigurare cu rezultate remarcabile.

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor, acordate de catre Revista PRIMM - Asigurari&Pensii, este un eveniment de traditie, marca si tinuta, care aduce, de peste 20 ani, recunoastere acestei importante industrii. GPPA si-a propus sa creeze noi standarde in piata de profil si sa recompenseze performanta, eficienta si calitatea in industria asigurarilor din Romania. Toate acestea sunt puse in valoare prin decernarea Premiilor Pietei Asigurarilor acordate de Publicatiile XPRIMM.

Pentru o companie de asigurari sau de brokeraj in asigurari obtinerea unui premiu in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor reprezinta o pozitionare distincta in piata asigurarilor si o dovada palpabila pentru clienti ca acea companie le ofera produse speciale.

1.713 accesari
Sondaj

Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

- Cutremur
- Inundatii
- Alunecari de teren
- Incendii
- Furtuna
- Furt
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO