1asig.ro
1asig.ro

Din martie, CITY Insurance va vinde asigurari RCA

5 min. / 1.540 cuvinte
Compania de asigurari CITY Insurance va comercializa, incepand cu luna martie a acestui an, polite de asigurare RCA. Societatea a primit autorizatia de practicare a asigurarilor obligatorii de raspundere civila auto in luna noiembrie a anului 2009.

Potrivit Directorului General al companiei, Nicolae MUSAT, comercializarea politelor de asigurare RCA ale CITY Insurance se va realiza atat direct, cat si prin prin intermediul retelei de brokeri de asigurare pe tot teritoriul tarii, asiguratorul nedispunand momentan de o retea teritoriala de reprezentare. Proiectele viitoare de dezvoltare ale companiei includ si dezvoltarea retelei teritoriale a societatii, prin deschiderea de sucursale si unitati proprii.

Totodata, pe partea de daune, la nivelul Bucurestilor va exista un centru specializat, in vreme ce instrumentarea daunelor in fiecare dintre judetele tarii va fi asigurata prin intermediul retelei de lichidatori locali agreati de companie.

"Aceasta extindere a gamei de produse oferite de compania noastra face parte dintr-un amplu program de dezvoltare a tuturor tipurilor de asigurari generale. Asadar, rolul asigurarilor auto in portofoliul CITY Insurance, in special al celor de tip RCA, este de diversificare a produselor oferite de companie", a precizat Nicolae MUSAT.

"Nefiind vizata concentrarea business-ului in jurul segmentului RCA, urmarim ca, pe viitor, asigurarile auto sa nu reprezinte mai mult de 35% din totalul afacerilor. In acelasi timp, preturile practicate de compania noastra vor fi printre cele mai ridicate de pe piata", a continuat Directorul CITY Insurance.

In Italia, tara care a generat in anul 2009 circa 80% din totalul afacerilor societatii, CITY Insurance intentioneaza sa isi extinda activitatea prin vanzarea de polite tip RCA in regim de libera prestare de servicii.

3.295 accesari