1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Din 10 mai 2023, EximBank SA isi ...

Din 10 mai 2023, EximBank SA isi va schimba numele

Banca de Export Import a Romaniei - EximBank SA va deveni Exim Banca Romaneasca din 10 mai 2023, modificarea denumirii bancii si schimbarea emblemei bancii fiind aprobate astazi de Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor EximBank.

"Am recurs la aceasta schimbare pentru ca, desi in cei peste 30 de ani de activitate EximBank si-a extins considerabil aria de adresabilitate, denumirea a ramas aceeasi fiind limitativa si nisata, fara sa reflecte activitatea reala a bancii. Este si motivul pentru care brandul EximBank s-a fixat in memoria colectiva asociat cu - banca exportatorilor. Acum ca EximBank este o banca universala, dupa fuziunea cu Banca Romaneasca, era absolut necesara adoptarea unei noi identitati care sa marcheze extinderea adresabilitatii si catre persoanele fizice. Ca atare, am considerat ca este important sa facem mult mai vizibil acest lucru, iar, pentru aceasta, aveam nevoie de un nou brand care sa reflecte tot ceea ce suntem acum: o noua banca romaneasca de top, un partener de banking de incredere pentru toata lumea, persoane fizice sau juridice, inclusiv exportatori. Adica Exim Banca Romaneasca", a spus Traian HALALAI, Presedintele Executiv al EximBank.

Noua identitate de brand are ca element central fuziunea dintre cele doua banci - prin pastrarea prescurtarii Exim si alaturarea denumirii Bancii Romanesti, mentine in mare parte elementele vizuale ale EximBank, dar include in paleta de culori tricolorul (rosu, galben si albastru).

EximBank este o banca universala 100% romaneasca, ofera clientilor sai, persoane fizice si juridice, o gama larga de produse si servicii adaptate nevoilor acestora. EximBank opereaza o retea nationala de distributie de 83 de sucursale si 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, retea care ii permite sa fie aproape de clientela de retail si corporate si sa implementeze diverse programe de dezvoltare romanesti si europene.

Independent de componentele specifice unei banci universale, EximBank continua sa actioneze pe segmentul garantiilor si asigurarilor de stat, conform mandatului primit din partea statului roman.