1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Descarca editia a II-a a

Descarca editia a II-a a "Ghidului Asigurarilor de Sanatate"! Vrei sa il personalizam cu datele tale? Scrie-ne!

Pentru al doilea an la rand, brosura digitala "Ghidul Asigurarilor de Sanatate" aduna cele mai importante informatii despre asigurarile de sanatate intr-un singur material usor de parcurs si de distribuit. Daca esti broker sau agent de asigurare si vrei sa te alaturi proiectului, iti personalizam Ghidul cu datele tale, ca sa-l poti da clientilor tai!

Ce este, cum functioneaza si ce avantaje ofera o asigurare de sanatate, dar si de ce politele de sanatate sunt un beneficiu extrasalarial dorit de catre angajati - acestea sunt doar cateva dintre informatiile disponibile in brosura digitala, care poate fi descarcata de aici.

Hai alaturi de noi in "Luna Asigurarilor de Sanatate" si iti trimitem materiale personalizate cu datele tale!

Esti agent sau broker de asigurare? Intra in Hall of Fame! Alatura-te campaniei "Luna Asigurarilor de Sanatate" ca sa primesti brosura personalizata cu datele tale de contact, pe care o poti da apoi clientilor!

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail pe executiv@appa-asigurari.ro cu subiectul "Sustin Luna Asigurarilor de Sanatate", in care ne spui:

  1. numele pe care il vrei trecut pe materialele grafice
  2. numarul de telefon si adresa de e-mail pe care le vrei trecute in brosura
  3. localitatea in care stai, daca vrei sa te adaugam pe Harta Sustinatorilor "Lunii Asigurarilor de Sanatatate"

Noi iti trecem numele in Hall of Fame, iti punem numele pe harta si iti trimitem:

  • brosura personalizata cu datele tale de contact, pe care o poti distribui clientilor tai
  • un cover photo de Facebook (format special cover photo) personalizat cu numele tau

De asemenea, in calitate de Sustinator oficial, poti folosi oricare dintre mesajele de pe pagina de Facebook a campaniei pe care le consideri utile si pe care iti doresti sa le vada si clientii sau prietenii tai! Da share video-urilor, mesajelor, infograficelor si imaginilor si informeaza-ti clientii!

Despre campanie

Campania nationala de informare si educatie financiara "Luna Asigurarilor de Sanatate" este organizata de APPA - Asociatia pentru Promovarea Asgurarilor cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

Partenerii campaniei sunt EUROINS Romania, GRAWE Romania, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GROUPAMA Asigurari, AEGON Romania, SAFETY Broker, BRD Asigurari de Viata, PROFIDUCIARIA, INTER Broker, SIGNAL IDUNA, MEDIHELP, ASIGEST Broker, CAMPION Broker, DAW Management Broker de Asigurare, HOBBIT Broker si ASISOFT. Partenerul Sportiv al campaniei este Federatia Romana de Bowling.

Mesajele campaniei vor fi transmise si de RFI Romania, Revista BIZ si ziuaveche.ro, in calitate de Parteneri media.