1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Delia TRAISTARU: Prioritatea in ...

Delia TRAISTARU: Prioritatea in noul an ramane dezvoltarea si pregatirea profesionala a intregii retele de asistenti

"In 2023 mentinem focusul pe comunicare profesionala si continuam perfectionare si dezvoltare echipelor de vanzari, adaptandu-ne la toate provocarile si schimbarile pietei asigurarilor", a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Delia TRAISTARU, Director General, DAW Management Broker.

Un mini-interviu cu Delia TRAISTARU a fost publicat recent in Revista PRIMM Asigurari & Pensii din luna decembrie 2022. Il puteti citi mai jos:

Cum apreciati evolutia pietei de brokeraj in 2022 si care considerati ca este lucrul care a marcat-o cel mai puternic?

Evolutia a fost una pozitiva, in ciuda tuturor situatiilor provocatoare a intregului proces de intermediere. Piata s-a asezat dupa falimentul CITY Insurance, iar clientii au preferat sa investeasca mai multi bani in "scutul" lor de protectie, acesta fiind alcatuit din asigurarile de sanatate, de viata, de bunuri personale si investitii.

Ca si in ultimii ani, digitalizarea a crescut ca numar de procese, dar in continuare interactiunea umana este latura importanta a procesului de intermediere, clientii avand nevoie cu siguranta de consultanta umana.

Anul 2022 a fost unul complicat si din punct de vedere socio-economic, dar industria asigurarilor a stabilit, chiar si intr-o astfel de situatie, cifre in crestere, ceea ce denota sporirea gradului de constientizare a nevoii de protectie.

Ce asteptari aveti de la anul 2023?

Noul an il asteptam cu incredere, optimism, putere de adaptare la toate provocarile si schimbarile pietei asigurarilor. In acest fel o sa ne putem imbunatati calitatea serviciilor oferite clientilor nostri, acestia fiind, practic, cartea de vizita a companiei. Cu cat serviciile oferite de piata intermedierilor vor fi mai complete si complexe, cu atat nevoia de asigurare poate fi constientizata la adevarata valoare.

Care considerati ca este prioritatea absoluta a brokerilor pentru 2023?

Prioritatea brokerilor pentru noul an o consideram ca fiind persistenta portofoliului, dezvoltarea si pregatirea profesionala a intregii retele de asistenti. In acest sens, constatam ca, fara o perfectionare si dezvoltare continua a echipelor de vanzari, nu putem sustine performanta cu care ne-am obisnuit si invatat clientii. Asadar, focusul companiei noastre va fi pe comunicare profesionala si pe programe de training tintite pe produse de asigurare complexe.