1asig.ro
1asig.ro
De ce sa alegi un broker cand iti ...

De ce sa alegi un broker cand iti inchei o asigurare?

5 min. / 1.540 cuvinte
Despre rolul brokerului, ce asigurari ar trebui sa detinem, obiective pentru 2021, si nu numai, discuta Antonio BABETI - CEO, GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii - in cadrul emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania, de marti, 2 februarie.

PROMO


Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 17.30, si sambata, de la ora 10.10, la RFI Romania. Ea poate fi urmarita pe www.rfi.ro sau pe undele RFI: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm. Emisiunea poate fi ascultata si in format podcast (cautati RFI Romania / Ora de risc).

Ne puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

Emisiunea "Ora de risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Indragita emisiune a debutat in urma cu peste 9 ani, fiind realizata de XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM.

Ora de Risc este transmisa in fiecare marti in prime-time, de la ora 17.30, si este reluata sambata, de la ora 10:10.

Pentru a urmari toate dezbaterile si interviurile, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!

Anul 2020 a fost un an atipic, in care schimbarea si adaptarea au fost extrem de necesare, iar brokerii au gasit solutii sa ramana aproape de nevoile clientilor chiar si in aceasta perioada plina de provocari. Acest lucru s-a vazut si in volumul de prime intermediate, care a crescut cu 9,2% in primele 9 luni din 2020 si a ajuns la aproape 5,8 miliarde de lei.

Aceste cifre ne arata ca romanii apeleaza tot mai des la brokeri atunci cand cumpara asigurari, au incredere in ei, iar brokerii intermediaza doua treimi (cc 68%) din intreaga piata de asigurari din Romania, fiind o forta de vanzari importanta.

4.817 accesari