1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
DESTINE Broker: Asigurarea privata ...

DESTINE Broker: Asigurarea privata de sanatate CIGNA acopera imbolnavirile cu Coronavirus

Asigurarea privata de sanatate CIGNA Global IPMI, distribuita pe piata locala de DESTINE Broker, acopera si imbolnavirile cu noul Coronavirus (COVID-19), au declarat, pentru 1asig.ro, oficialii brokerului.

"Este un moment in care trebuie sa ne gandim intens la asigurarea de sanatate privata. Sper ca situatia creata de Coronavirus sa ne convinga si mai mult de acest lucru, mai ales ca societatea noastra se bazeaza foarte mult pe deplasare nationala si internationala. DESTINE Broker este in masura sa furnizeze un produs de sanatate cu acoperire internationala CIGNA", a declarat Marius LASLO, Director Executiv, DESTINE Broker de Asigurare-Reasigurare.

"CIGNA ofera o polita flexibila atat din punct de vedere al acoperirilor, dar si in ceea ce priveste planurile de servicii acoperite. Asiguratorul ne-a informat ca va acoperi serviciile medicale pentru clienti existenti, in cazul in care se vor imbolnavi de Coronavirus", a adaugat el.

Asigurarea privata CIGNA Global IPMI poate fi incheiata indiferent de varsta de aderare, profesie sau nationalitate. Se poate emite pentru fiecare individ major sau pentru familia extinsa. De asemenea, polita este flexibila, avand planuri optionale (ambulatoriu, preventie, evacuare internationala, oftalmologie si stomatologie) si trei variante de acoperire: Silver (1 mil. $), Gold (2 mil. $) sau Plantinum (nelimitat). Pentru incadrarea in bugetul alocat se pot atasa fransize sau sistemul de co-plata, care au rolul de a diminua prima de asigurare.

Polita se poate incheia online, in orice moment de pe site-ul oficial www.destine-broker.ro sau cu ajutorul unui asistent in brokeraj. Plata se face prin debitarea cardului dvs., fara a fi necesar tranzactionarea de numerar sau deplasari catre banca sau broker.

De asemenea, orice interactiune cu furnizorii de servicii medicale, call-center sau asigurator se poate face digitalizat, prin intermediul platformei securizate pentru clienti.

In pragul unei provocari globale ce vizeaza starea de sanatate individuala dar si factorul economic mai este cazul sa achizitionam o asigurare de sanatate?

"Categoric da! Cu atat mai mult acum, este mai necesar sa realizam raportul dintre o prima de asigurare si riscurile transferate in sarcina asiguratorului. Nu este doar o masura economica ci si una de eficienta, urmand ca, in caz de urgenta sau necesitate medicala, sa ne adresam unei entitati specializate in gestionarea unui caz medical in loc de a cauta raspunsuri pe retele de socializare sau sa intrebam un prieten", a raspuns Alina PREDA, Director Dezvoltare, DESTINE Broker.

Piata asigurarilor private de sanatate din Romania a cunoscut o dezvoltare accelerata in ultimii ani. Companiile de asigurari au raportat, in primele noua luni din 2019, prime brute subscrise din asigurarile de sanatate in valoare totala de 296,6 milioane de lei, in crestere cu 30% fata de perioada similara a anului anterior, cand valoarea primelor brute subscrise insuma 227,2 milioane lei, conform celor mai recente informatii publicate de ASF.


Sursa foto: unsplash.com

CITITI PE ACEEASI TEMA:
In lupta cu Coronavirus, asiguratorii si brokerii iau masuri fara precedent pentru protectia angajatilor si consumatorilor