1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Cunostintele despre asigurari iti ...

Cunostintele despre asigurari iti aduc premii! A inceput editia a III-a a campaniei "Stii totul despre asigurari si castigi"!

Marele Premiu in valoare de 2.500 de lei si 12 vouchere cu valoare totala de 2.400 lei - acestea sunt premiile pe care le pot castiga toti cei care participa, incepand din 21 noiembrie, la cea de-a treia editie a campaniei nationale de educatie financiara "Stii totul despre asigurari si castigi", organizata sub forma unui concurs online.

Cum va puteti inscrie si cum se desfasoara etapele va explica Ana MOGA, Personalitate radio si moderatorul editiei din acest an a campaniei-concurs, care a dat startul campaniei intr-un video special.

Etapa 1 a si inceput, si are in centru asigurarile auto! Distribuie si tu filmuletul si da-le de veste clientilor tai! Au sansa de a castiga premii in timp ce invata mai multe despre domeniul asigurarilor!

Cum se desfasoara concursul "Stii totul despre asigurari si castigi"?

Proiectul "Stii totul despre asigurari si castigi" este o campanie de educatie financiara organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor sub forma unui concurs cu premii si se desfasoara in 4 etape: 3 etape saptamanale, precum si Marea Finala, unde poti castiga un voucher de 2.500 lei.

Premii:

- 3 vouchere de 200 lei pentru fiecare etapa saptamanala

- Un voucher de 2.500 lei si 3 vouchere de 200 lei, acordate la Marea Finala

Ce trebuie sa stii legat de fiecare etapa saptamanala:

- are la baza un videoclip cu notiuni teoretice care ofera informatiile necesare pentru rezolvarea unui scurt test. Videoclipurile vor fi publicate in fiecare zi de luni pe totuldespreasigurari.ro, precum si pe pagina de Facebook Totuldespreasigurari.ro

- inscrierea la fiecare etapa se face prin rezolvarea testului etapei respective si transmiterea datelor de inscriere in concurs. Testul fiecarei etape va fi lansat in zilele de luni si anuntat pe totuldespreasigurari.ro, precum si pe pagina de Facebook Totuldespreasigurari.ro

- in fiecare etapa ai posibilitatea de a castiga, prin tragere la sorti, unul din cele 3 vouchere in valoare de 200 lei la un magazin online

ATENTIE! Ca sa devii eligibil pentru Marea Finala, trebuie sa participi la minim 2 etape saptamanale.

Etapa 1 a si inceput! Inscrie-te aici!

Despre proiect

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi!", lansata de APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor a revenit in 2022, cu a treia editie, aducand cunostintele despre domeniul asigurarilor mai aproape de publicul larg prin transferarea atractivitatii concursurilor cu premii.

Asadar, in perioada 21 noiembrie - 16 decembrie 2022, romanii activi in social media vor fi tentati sa invete mai multe despre asigurari si sa participe la un concurs care le poate aduce premii constand in vouchere si posibilitatea de a ajunge in Marea Finala.

Toate etapele sunt moderate de Ana MOGA - artist si om de radio cu experienta, de peste 10 ani in echipa KISS FM, actual DJ Kiss FM.

Etapele competitiei vor aborda, pe rand, notiuni specifice unor importante segmente de produse: asigurarile auto, asigurarile de locuinte, respectiv asigurarile de viata si de sanatate.

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" - editia a III-a este organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

Partenerii campaniei sunt EUROINS Romania, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GENERALI Romania, PAID Romania, GRAWE Romania, BRD Asigurari de Viata, DESTINE Broker, AEGON Romania, INTER Broker, Consultant AA, MILLENIUM Insurance Broker, ASITO Kapital, CAMPION Broker, HOBBIT Broker, GLOBASIG Broker, ASIGEST Broker si ASISOFT.

Proiectul este sustinut de FRAME Advertising si Five Plus.

PROMO