1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Cum iti poti optimiza procesele interne dupa pandemie?

Fara doar si poate tehnologia si robotii sunt tot mai prezenti in vietile noastre, fie ca vorbim de companii sau persoane fizice, in special acum, in perioada pandemiei de coronavirus (COVID-19), cand majoritatea activitatilor au migrat in mediul online.

Pentru companii, criza a pus presiune pe modalitatile de reducere a costurilor care pot sa fie facute in mod sustenabil prin optimizarea proceselor. Insa, aceasta trebuie sa aiba in vedere in primul rand schimbarea de mentalitate, in sensul regandirii activitatilor intr-o varianta "to be", centrata pe noile tehnologii (digitalizare, lucrul de la distanta, mutarea in on-line, cloud etc.). In plus, trebuie inteleasa utilitatea metodologiei Lean Six Sigma, ca set de instrumente si principii de pregatire a proceselor in vederea automatizarii (digitalizarii).

Toate aceste subiecte vor fi dezbatute intr-un Webinar GRATUIT sustinut de Business Future Solutions care va avea loc vineri, in Zoom Meeting, in data de 8 Mai 2020, de la orele 11:00 - 13:00.De asemeni, FivePlus Solutions ofera, pana pe 15 mai 2020, un discount special de 25% pentru serviciile de audit pentru solicitarile adresate prin XPRIMM sau la office@fiveplus.ro, cu mesajul "XPRIMMvreauAUDIT".

Auditurile disponibile sunt pentru SEO, GoogleAds, FacebookAds. Actiunea va continua prin furnizarea ulterior a unui LandingPage in care se vor detalia serviciile oferite. Fiecare proiect va fi analizat si evaluat, aplicandu-se discountul special de -25%.