1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Cum considera BRD Asigurari de ...

Cum considera BRD Asigurari de Viata ca poate fi consolidata increderea romanilor in asiguratori

Ne pregatim sa incheiem un alt an care a stat sub semnul pandemiei, din pacate. Inevitabil, companiile de asigurari a trebuit sa se adapteze in continuare si sa fie alaturi de clientii loc. De castigat au avut cele care au venit in intampinarea nevoilor pe care le-a generat viata cu realizatile ei de pandemie.

"Companiile de asigurari si printre acestea BRD Asigurari de Viata si BRD Asigurari Generale au un rol esential si o responsabilitate mare in asigurarea protectiei oamenilor. Ne asumam in totalitate aceasta responsabilitate sociala si, de la inceputul pandemiei COVID-19, am convenit sa oferim clientilor nostri compensatii pentru riscurile legate de COVID-19 in mod exceptional", a declarat Arnaud de la HOSSERAYE, CEO, BRD Asigurari de Viata.

Ca sustinere a acestor declaratii stau produsele celor doua companii, adaptate la realitatea generata de COVID:

Asigurarea de viata atasata unui credit despagubeste daunele in urmatorul mod: in cazul in care titularul creditului decedeaza din cauza COVID, BRD Asigurari de Viata preia plata pentru restul creditului si achita datoria catre banca BRD. In acest fel, polita de asigurare de viata ajuta clientul sa nu lase creditul ca o povara pentru familie.

In cazul asigurarii de viata EduPlan cu componenta investitionala, care are drept scop sa ofere copilului un inceput de viata mai bun, BRD Asigurari de Viata va prelua plata primelor pana la scadenta (incheierea) contractului in cazul decesului persoanei asigurate (parintele, bunicul sau tutorele conform contractului) din cauza COVID-19.

Pentru asigurarea de calatorie, anularea calatoriei in perioada de pandemie este acoperita ca derogare de la Termenii si Conditiile Generale, daca starea de pandemie este declarata cu 15 zile inainte de calatoria programata. Clientul asigurat cu polita de calatorie de la BRD Asigurari Generale va fi despagubit cu suma platita pentru biletul de avion si cazare (pana la maximum 5.000 EUR) in cazul in care calatoria/zborul este anulat din cauza restrictiilor pandemice.

Pentru ca aceste beneficii sa fie apreciate insa, este nevoie de o crestere a nivelului de educatie financiara.

"In functie de profilul personal al fiecaruia, exista mai multe modalitati de a dobandi si de a dezvolta cunostintele financiare. Probabil ca un mix de surse online, offline si interactiuni 1 la 1 /fata în fata ar fi ideal. Internetul este o sursa bogata care ofera o multime de site-uri web, inclusiv site-uri web ale companiilor de asigurari, chiar si podcasturi despre educatie financiara. In offline, oamenii pot alege carti despre gestionarea finantelor, pot incepe un buget familial si pot prioritiza planul de pensii. Exista, de asemenea, mai multe optiuni de cursuri de alfabetizare financiara si a avea o intalnire cu un reprezentant de asigurari certificat, va oferi cu siguranta cunostinte financiare intr-un mod personalizat. Desigur, este esential sa ai o discutie cu consilierul tau financiar", puncteaza Arnaud de la HOSSERAYE

In ceea ce priveste neincrederea anumitor romani in companiile de asigurare, reprezentantul BRD Asigurari de Viata considera ca cele mai multe confuzii se fac deoarece termenii si conditiile nu sunt intelesi clar din diverse motive. De aceea, in comunicarea cu clientii depun eforturi pentru a prezenta in mod clar costurile, valoarea beneficiilor, plata daunelor si excluderile care fac parte dintr-un contract de asigurare.

"Credem ca o comunicare transparenta a practicilor de afaceri, o echipa profesionista de experti, plata daunelor si respectarea reglementarilor conduce la construirea increderii clientilor in asiguratori", concluzioneaza Arnaud de la HOSSERAYE.

BRD Asigurari de Viata este una dintre comaniile care sustin campaniile derulate de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, printre care si "Stii totul despre asigurari si castigi".

Despre "Stii totul despre asigurari si castigi"

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" - editia a II-a este organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

Partenerii campaniei sunt GENERALI Romania, EUROINS Romania, DESTINE Broker, AEGON Romania, BRD Asigurari de Viata, METROPOLITAN Life, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, MILLENIUM Insurance Broker, AON Broker, INTER Broker, ASITO Kapital, OTTO Broker, CAMPION Broker, HOBBIT Broker, GARANTA Asigurari, GLOBASIG Broker, ASISOFT si DAW Management Broker.

Mai multe detalii sunt disponibile pe totuldespreasigurari.ro, respectiv pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro.

PROMO