1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Cristian DAIANU - Director General, CertAsig - Societate de Asigurare si Resigurare


Cristian DAIANU Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, in cadrul sedintei de miercuri, 22 ianuarie a.c., numirea lui Mihai - Cristian DAIANU in functia de Director General la societatea CertAsig - Societate de Asigurare si Resigurare.

Anterior, acesta a ocupat functia de Director General Adjunct, incepand cu luna decembrie 2017, pozitie din care a coordonat departamentele financiar, contabilitate & operatiuni, resurse umane, IT si daune.

Cu o experienta de peste 20 ani in domeniu, Cristian DAIANU a participat si a coordonat proiecte de investitii complexe in Romania, dar si in strainatate (Germania, Bulgaria si Ungaria). In tot acest timp a acumulat o experienta vasta in arii precum: Intelligence Research, planificare strategica, planificare economica, organizatie si personal, realizarea efectiva a proiectului.

In anul 2011 s-a alaturat echipei CertAsig, ocupand din 2012 functia de administrator, presedinte al Comitetului de Audit si membru in consiliul de administratie. Printre cele mai importante realizari, din aceasta perioada, se numara: coordonarea analizei costurilor si elaborarea planurilor de optimizare, implementarea regimului de solvabilitate Solvency II si Standarde Internationale de Raportare Financiara (IFRS), punerea in aplicare a exercitiului Balance Sheet Review, desfasurat de PwC (PriceWaterhouseCoopers), precum si pregatirea planului ORSA avand un rol esential in identificarea masurilor de eficientizare a costurilor (OPEX).

Publicat pe 22.01.2020