1asig.ro
1asig.ro

Costi STRATNIC - OMNIASIG VIG, Vicepresedinte al Directoratului


Costi STRATNIC Costi STRATNIC a primit, marti, aprobarea ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara pentru a prelua functia de Vicepresedinte al Directoratului OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Astfel, in cadrul sedintei din 27 august 2019, Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a autorizat "numirea lui Costinel-Silviu STRATNIC in functia de Vicepresedinte al Directoratului la societatea OMNIASIG Vienna Insurance Group", se arata in comunicatul ASF.

Cu o vasta experienta in domeniul asigurarilor, Costi STRATNIC a ocupat pozitia de membru al Directoratului OMNIASIG VIG incepand cu august 2013. El face parte din echipa OMNIASIG inca din anul 2002, cand a venit pe pozitia de Branch Manager, dupa care a detinut functia de Sales Manager.

Anterior, pozitia de Vicepresedinte a fost detinuta de Marek GOLEBIEWSKI (care era si CFO-ul companiei - pozitie preluata de Michal LEJA), care isi continua activitatea in cadrul celui mai nou membru al Grupului VIG, Gothaer Polonia.

OMNIASIG VIG a urcat, in 2018, pe locul doi pe segmentul asigurarilor generale si pe locul trei in totalul pietei de asigurari din Romania.
Publicat pe 27.08.2019