1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Contract de peste 8 milioane de lei pentru asigurarea parcului auto MApN

ASIROM VIG si FAST BROKERS - Broker de Asigurare sunt castigatorii licitatiei MApN (Ministerul Apararii Nationale - Unitatea Militara 02494), furnizand servicii de asigurare obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule - RCA si de asigurari facultative tip CASCO, potrivit unui anunt de pe SICAP.

Conform anuntului de atribuire, acordul este impartit in 18 contracte subsecvente, pe o perioada de 24 de luni. Valoarea totala a acordului este de 8,26 milioane de lei, iar valoarea celui mai mare contract subsecvent este de 7,4 milioane de lei.

In caietul de sarcini se precizeaza ca asigurarea CASCO se incheie fara fransiza si au optiunea asigurarii persoanelor care se afla in interiorul autovehiculelor cu ocazia pregatirii/examinarii in vederea obtinerii permisului de conducere, pentru autovehiculele "Scoala".

Pentru evenimentele asigurate CASCO, intamplate pe teritoriul Romaniei, asiguratorul va organiza, pe cheltuiala sa, transportul autovehiculului cu o platforma pana la unitatea de specialitate (service de reparatii) aleasa de asigurat si agreata de asigurator, potrivit documentului.

Limita maxima de despagubire cumulata pentru avarii este echivalentul in lei a 50.000 euro la cursul BNR comunicat pentru data producerii evenimentului, iar polita trebuie sa aiba valabilitate pe teritoriul Romaniei.

Potrivit caietului de sarcini, pentru optiunea de asigurare a persoanelor care se afla in interiorul autovehiculelor cu ocazia pregatirii/examinarii in vederea obtinerii permisului de conducere, limitele minime de despagubire pentru fiecare persoana sunt urmatoarele:

- deces: 5.500 lei;
- invaliditate permanenta: 3.000 lei;
- spitalizare: 50 lei/zi pentru o perioada de maxim 90 zile.

ASIROM VIG este una dintre cele mai importante companii de asigurari de pe piata, cu experienta de peste 25 de ani in Romania. Compania are o retea nationala de 140 de agentii, 1.900 de agenti activi si numerosi parteneri externi. Potrivit calculelor facute de XPRIMM Publications, in baza datelor publicate de ASF, ASIROM VIG a inregistrat in primele trei luni din 2019 prime brute subscrise in valoare de peste 147 milioane de lei, ocupand locul 9 in total piata de asigurari, cu o cota de piata de 5,42%.