1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Conflictul Rusia - Ucraina determina reasiguratorul global SCOR sa reprogrameze "Ziua Investitorilor"

Urmare a invaziei Rusiei in Ucraina, reasiguratorul global SCOR a luat decizia de a amana pentru sfarsitul lunii iulie "Ziua Investitorilor" ("Investor Day"), un eveniment care, initial, era programat sa se desfasoare in data de 29 martie, informeaza Insurance Business Mag.

"Avand in vedere situatia geopolitica si impactul umanitar si global al razboiului din Ucraina, SCOR a decis sa amane Ziua Investitorilor", sustine SCOR, subliniind ca monitorizeaza indeaproape impactul razboiului asupra activitatii sale. "Potentialele consecinte macroeconomice - de la pretul energiei si inflatie, pana la ratele dobanzilor si cresterea economica -, sunt de aploare."

In acest context, reasiguratorul a precizat: "Ziua Investitorilor SCOR va fi reprogramata pentru a avea loc pana la sfarsitul lui iulie 2022. Data va fi anuntata pe masura ce situatia va deveni mai clara."

De asemenea, SCOR a mai punctat ca asigura siguranta tuturor angajatilor SCOR din regiune, precum si a familiilor acestora. "SCOR va respecta cu strictete toate sanctiunile aplicabile. SCOR se asigura ca toti angajatii sai si familiile acestora din regiune sunt in siguranta."

Reasiguratorul global a mai punctat: "In general, expunerea SCOR la Rusia si Ucraina este limitata. Este de asteptat ca, in urma acestor evenimente, consecintele directe sa fie limitate si sa nu aiba un impact asupra elementelor fundamentale ale Grupului. Grupul e pe deplin mobilizat pentru a continua executarea planului sau strategic"Quantum Leap" si pentru a scrie urmatoarele capitole din povestea SCOR."

Nu in ultimul rand, Insurance Business Mag mai subliniaza ca SCOR - care are o filiala de reasigurare la Moscova -, este al patrulea cel mai mare reasigurator din intreaga lume.

Comunicatul de presa SCOR este disponibil AICI.