1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Conferinta RENOMIA European ...

Conferinta RENOMIA European Partners 2022 sub deviza "Growing together / Crestem impreuna"

Editia de anul aceasta a conferintei RENOMIA EUROPEAN PARTNERS (REP) 2022, organizata la Praga, sub deviza "Growing together / Crestem impreuna" a reunit peste 150 de lideri si specialisti din piata de asigurari europeana si mondiala.

"Evenimentul REP (Renomia European Partners) de marti, 21 iunie 2022, are ca principal scop acela de a ne cunoaste mai bine. Am incredere ca, in final, acest lucru este in beneficiul direct al clientilor nostri", a declarat fondatoarea Renomia, Jirina NEPALOVA.

Potrivit organizatorilor, conferinta REP 2022 nu este doar despre business, este un mediu profesionist si prietenos de unde se pot invata cu usurinta lucruri noi.

"Noi, la Renomia, in primul rand suntem consultanti. Simt ca aceasta este si cea mai importanta explicatie a cresterii noastre cu 50% din ultimii 3 ani. Totodata, mi-am propus si cred ca vom continua acest ritm de crestere si in urmatorii ani. Aceasta este provocarea pe care o lansez colegilor mei prezenti astazi aici", a spus Pavel NEPALA, Managing Partner, Renomia, in deschiderea conferintei de astazi.

In prima parte a conferintei RENOMIA a prezentat avantajele de a face parte din familia RENOMIA European Partners si au participat cei mai mari asiguratori si experti in asigurari la nivel mondial.

"Specificul retelei Gallagher este structura ei hibrida. Aceasta combina avantajele retelelor clasice de tip proprietar (gen Marsh, AoN, Willis samd) cu cele ale celor de tip "plug & play" (gen WBN, Assurex samd). Poate de aceea marketingul nostru se ocupa mai putin de imagine sau de a tipari brosuri si mai mult de a face propuneri unice de vanzare fiecarui client. Suntem o afacere de familie, fondata in 1927, prezenta in peste 150 de tari. Avem peste 850 de birouri in 68 dintre acestea si venituri de 6,9 Mld. U$D", a declarat astazi John DURKIN, reprezentantul Gallagher la conferinta REP 2022 de la Praga.

Programul de dupa-amiaza a constat in patru paneluri unde s-au reunit experti internationali de top in asigurari cu privire la asteptarile lor in regiune: asigurarile pentru aviatie, M&A, constructii si energie verde pentru un viitor sustenabil.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
Cine si cum schimba regulile jocului in asigurari