1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Compania insurtech Connected Insurance a incheiat un parteneriat cu Swiss Re privind protectia cibernetica

Compania insurtech Connected Insurance a incheiat un parteneriat cu Swiss Re pentru a lansa o protectie cibernetica incorporate, care ofera asigurare cyber atat individual, cat si pentru familie, arata Reinsurance News. Produsul, denumit The Digital-Life Insurance, ofera instrumente de prevenire a riscurilor cu scopul de a ajuta consumatorii sa se protejeze pe ei insisi si sa isi protejeze si dispozitivele electronice impotriva atacurilor cibernetice.

"Am reproiectat traditionala asigurare cibernetica personala pentru a fi mult mai relevanta, mai accesibila si mai usor de achizitionat. Spre deosebire de produsele traditionale de asigurari cibernetice, Digital-Life Insurance adauga straturi suplimentare de prevenire si protectie proactiva. Folosim un chatbot AI pentru a crea o amprenta digitala a clientilor si pentru a-i ajuta sa isi reduca expunerea la atacuri cibernetice. Ne bucuram ca Swiss Re, una dintre cele mai apreciate institutii din industria asigurarilor, a hotarat sa ni se alature, pentru a explora aceste noi frontiere", sustine Arik SHPAK - Chief Insurance Officer, Connected Insurance.

Bituach Haklai Insurance e primul furnizor de asigurari din Israel care ofera aceasta solutie, care include servicii 24/7 de raspuns la incidente si servicii inteligente de atenuare a riscurilor la domiciliu oferite de Surance.ai. Asigurarea Digital-Life Insurance, mai arata sursa citata, a fost conceputa pentru a se potrivi distributiei prin intermediul platformelor digitale, cum ar fi aplicatiile de plata, banci digitale si platforme e-commerce.

"Ne-am asociat cu Connected Insurance si Bituach Haklai Insurance pentru ca am vazut in ei parteneri capabili sa completeze oferta noastra cibernetica pentru clientii finali. Criza COVID-19 a sporit gradul de constientizare a gospodariilor in ceea ce priveste riscurile cibernetice si a dus la noi nevoie de acoperire. Pentru a satisface aceste nevoi, distributia digitala si serviciile cu valoare adaugata sunt esentiale", arata Arnaud R. KOPP - Solutions Lead, Swiss Re.

"Protectia noastra impotriva peisajului in continua crestere al amenintarilor cibernetice incepe cu o igiena cibernetica personala solida. Combinand oferta de asigurari cibernetice de ultima generatie a Swiss Re cu tehnologia de prevenire a riscurilor dezvoltata de Connected Insurance, am create o solutie solida pentru ca persoanele fizice sa isi duca rezilienta cibernetica la nivelul urmator", a completat Fabian WILLI - Head Cyber Solutions Sales & Delivery, Swiss Re.