1asig.ro
1asig.ro
Compania de Transport Public Sibiu ...

Compania de Transport Public Sibiu aloca 1,2 milioane lei pentru asigurari auto, persoane si bunuri

5 min. / 1.540 cuvinte
Compania de Transport Public Sibiu (TURSIB) organizeaza o licitatie in vederea achizitionarii unui pachet de servicii de asigurare auto (RCA si CASCO), bunuri apartinand societatii si persoane.

PROMO


Valoarea contractului este de 1,2 milioane lei, pe o perioada de 12 luni, conform anuntului de participare la licitatie publicat in SICAP.

Potrivit caietului de sarcini, acordul-cadru va fi impartit in trei loturi - Lotul 1 CASCO pentru autobuze si parc auxiliar, a carui valoare este estimate la 565.000 lei, Lotul 2 RCA, pentru autobuze si parc auxiliar, cu o valoare estimative de 550.000 lei si Lotul 3 care include asigurarile pentru cladiri, persoane, bagaje si alte bunuri si asigurarea manageriala, a carui valoare este estimate la 85.000 lei).

Lotul 1 - Asigurari CASCO pentru 67 de autobuze pentru pagube precum avarii, fara furt pe teritoriul Romaniei. De asemenea, cazurile in care se vor acorda despagubiri sunt pentru situatiile provocate de ciocniri, loviri sau izbiri cu alte vehicule sau orice alte corpuri, dezastre naturale, pagube produse pe timp de razboi, greve.

Tot in acest lot sunt cuprinse si asigurarile CASCO pentru parcul auziliar (11 buc.) pentru avarii si furt.

Lotul 2 - RCA pentru 125 mijloace de transport (110 autobuze si 15 autovehicule parc auxiliar). Specificatiile tehnice sunt cele prevazute de Norma 20/27.07.2017 privind asigurarea RCA, iar plata primelor de asigurare se va face in rate egale, in raport cu perioada asigurata, se precizeaza in caietul de sarcini.

Lotul 3 - Asigurarea de incendiu si alte calamitati a cladirilor si a altor constructii, persoane

SC TURSIB asigura facultativ urmatoarele bunuri: cladiri si alte constructii, inclusiv instalatiile fixe de incalzire, electrice, sanitare aferente cladirilor si altor constructii mijloace fixe si obiecte de inventar (imobilizari corporale) pentru toate riscurile.

In cazul asigurarilor pentru pasageri, sumele asigurate pentru un calator si avariera, distrugerea sau pierderea bagajelor, pentru deces si invalididate se vor acorda 30.000 lei, pentru spitalizare si convalescenta ca urmare a spitalizarii 300 lei/zi, iar pentru bagaje despagubirea va fi de 300 lei.

De asemenea, in acest lot va fi cuprinsa si asigurarea de raspundere manageriala, perioada de asigurare fiind de 01.01.2021-31.12.2021, fara fransiza, suma asigurata fiid de 800.000 lei (pentru director general, director economic si tehnic).

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 27 octombrie 2020, ora 15:00.

908 accesari